Ste úplne závislí na nejakom spevákovi/speváčke alebo nejakej skupine?
Počúvate každý deň jeho/jej/ich pesničky, máte uložených 5165465 obrázkov, pozeráte každý deň videá na youtube - osobné alebo z vystúpení, píšete texty z pesničiek na všetko, kupujete tričká a iné veci (alebo si ich vyrábate), sledujete všetko čo píše/píš
NO ked nezabudnem si pustit to abo ono tak furt niekto, ale ja skor menej a intenzivne ..remixy,verzie a tak BEIRUT, Florence, Szidi TObias som minule, Moby, ....
momentálne nikoho takého nemám, ale mala som/budem mať obdobia kedy to je presne tak ako v @0
ale vlastne nie, počkať ! Nirvana ♥ presne ! teda, nieje to až také fanatické ale po nejakom tom roku som sa o nich začala zase zaujímať a zatiaľ mám preštudovanú celú ich diskografiu a chystám sa čítať knihu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ale jeho obrázky si teda moc nesťahujem
ale inak momentalne frčim na Albertovi. ♥
Marián Kochanský?
arcade fire
ale nerobim take picoviny ako ty pises
jednoznačne SOAD
HIM♥
ale vlastne nie, počkať ! Nirvana ♥ presne ! teda, nieje to až také fanatické ale po nejakom tom roku som sa o nich začala zase zaujímať a zatiaľ mám preštudovanú celú ich diskografiu a chystám sa čítať knihu
a inak nemám kapelu pre ktorú by som vraždil...skôr niektoré pesničky počúvam tak dlho a dookola až mi je z nich zle
a nikdy som nebol