ja idem do posledneho vzdy lebo kazdy skusa vzdy prve dvere ci je tam nitko alebo nie a to ma nasere vzdy a u nas v skole sa nedaju zamykat takze sa len privru co nasere ked dakto otvori takze posledny
pokial je posledny mysleny ako posledny od vchodovych dveri tak tam ... minule som cital nejaku kratku studiu o tom, ze clovek si takmer zo 100% pravdepodobnostou vybere taky zachod, aby ked pride niekto dalsi, mohol si vybrat zachod aspon o jeden prazdny zachod vzdialeny od toho, kde sa nachadza prvy clovek ..ergo chcem povedat, ze som bol prekvapeny, kolko vela ludi hlasovalo za ten stredny
na našej škole sú len dve možnosti toaleťák je tam vzácnosťou, navyše neberú ohľad na krpatých ľudí ako som ja lebo tá vec na splachovanie je strašne vysoko musím skákať ako magor
v podstate mi to je jedno, asi najcastejsie do stredneho.. ale najväcsia haluz je taky moj maly "ritual", ze ked idem niekde (napr v skole, na pumpe, v nejakej budove) na zachod, tak si ho vyberiem a ked tam idem druhykrat, zasadne idem na ten isty neviem cim to je ale velakrat som si to uz vsimla a len sa nad sebou smejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@tomas
ja idem do posledneho vzdy lebo kazdy skusa vzdy prve dvere ci je tam nitko alebo nie a to ma nasere vzdy a u nas v skole sa nedaju zamykat takze sa len privru co nasere ked dakto otvori takze posledny
ty si z tých