Myslím, že postačí, ak sa to vykompenzuje problémami s intímnou hygienou, otehotnením cez webkameru, zmyslom života či protimaďarskými ponhútkami v pomere 40:1.
Hej, politika patrí na politické fóra, takže inde určite nepatrí ...
A tak to má byť, aby sa ľudia, ktorí politiku cielene nevyhľadávajú, na internete nestretli s ničím súvisiacim s politikou, to určite prospeje rozhľadenosti národa ...
@tunidlo neviem naco by to bolo na teenegerskom fore. Ked ma niekto zaujem tak si aspon otvori aktuality.sk a nieco si precita. A uz vidim ze si niekto kto nema zaujem otvori temu Nastenkovy tender
A to som si myslel, že to jasne vyplynulo z toho, čo som napísal ...
Tak nič ...
Nie, tvrdím, že nie je pravda, že o každom, kto by si napríklad tu podiskutoval o politike, platí, že by si aspoň otvoril aktuality.sk ...
Napríklad ja radšej na články o politike klikám priamo tu, vo fóre, ktoré ma zaujme, miesto toho, aby som sám vyhľadával, čo sa deje ...
A niekto, kto založí tému o nástenkovom tendri zrejme má záujem, do tej témy sa však dostanú aj ľudia, ktorí si určite žiadne aktuality ani nič iné sami od seba neotvárajú a sú im tak spostredkované dôležité informácie ...
Na teenagerskom fóre môže byť čokoľvek, dúfam, že taká cenzúra nie je, že musíme hľadať veci, ktoré "by mali byť na teenagerskom fóre" ... A jedine diskusie, ktoré "by mali byť na teenagerskom fóre" budú môcť byť založené ...
Táto téma prejednáva zákaz vytvárania politických tém, či nejaký ich limit, preto treba nájsť dôvod, prečo by politika na teenagerskom fóre nemala byť, nie argumentovať niečím typu "neviem, prečo by tu mala byť" ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Inac pravda ze jeden zacne s nejakou temou a 10 dalsich sa hnet opici ako keby vlastne napady na diskusiu ci anketu nemali.
Veď sa ťa to ako občana tejto republiky týka a v budúcnosti budeš rozhodovať o tom, koho zvolíš a kam táto krajina pôjde.
@aldaron2
Hej, politika patrí na politické fóra, takže inde určite nepatrí ...
A tak to má byť, aby sa ľudia, ktorí politiku cielene nevyhľadávajú, na internete nestretli s ničím súvisiacim s politikou, to určite prospeje rozhľadenosti národa ...
A to som si myslel, že to jasne vyplynulo z toho, čo som napísal ...
Tak nič ...
Nie, tvrdím, že nie je pravda, že o každom, kto by si napríklad tu podiskutoval o politike, platí, že by si aspoň otvoril aktuality.sk ...
Napríklad ja radšej na články o politike klikám priamo tu, vo fóre, ktoré ma zaujme, miesto toho, aby som sám vyhľadával, čo sa deje ...
A niekto, kto založí tému o nástenkovom tendri zrejme má záujem, do tej témy sa však dostanú aj ľudia, ktorí si určite žiadne aktuality ani nič iné sami od seba neotvárajú a sú im tak spostredkované dôležité informácie ...
Na teenagerskom fóre môže byť čokoľvek, dúfam, že taká cenzúra nie je, že musíme hľadať veci, ktoré "by mali byť na teenagerskom fóre" ... A jedine diskusie, ktoré "by mali byť na teenagerskom fóre" budú môcť byť založené ...
Táto téma prejednáva zákaz vytvárania politických tém, či nejaký ich limit, preto treba nájsť dôvod, prečo by politika na teenagerskom fóre nemala byť, nie argumentovať niečím typu "neviem, prečo by tu mala byť" ...