@tomas alkohol a cigarety su vacsie svinstvo ako marihuana
@matii na zastavke sa nesmie fajcit. A myslim, ze mozes zavolat aj prislusny organ aby spravil poriadky (samozrejme je to bezvyznamne). btw tie vypary nic nespravia, niesu ako pasivne fajcenie nikotinu..
@ribo pasívne fajčenie je práve o tom, že tam nikotín nie je a sú tam len tie nebezpečnejšie kraviny čiže pasívny fajčiar z toho nič nemá akurát tak raka.
A prečo mám pocit že väčšina z tých 14-tich ľudí, čo hlasovali za nie, buď nevie ČO je canabis alebo majú podobné myšlienky ako @desiree ?
mali by dat kamery aspon na AS... Mozu fotit v aute ked prekrocis rychlost v pohode aj pri 200km/h a viac... tak preco nemozu fotit ludi, co fajcia na zastavke a pri tom stoja?
ja by som bol za tu legalizaciu, pod podmienkov ze by boli "100*" sprisnene tresty za zlociny a priestupku spachane pod vlivom drog, omamnzch latok a alkoholu. A zrusil by som aj statom platene odvykacie kury. Tazky zavislaci by mali skapinat, nech su odstrasujucim pripadom pre ostatnych. A legalizaciou travy by ilegalny dilery stratili ksefty, a zdaneny zarobok by isiel do statnej kasy.
@zamidari presne suhlasim s tymto nazorom. Drogy by mali byt podla mna uplne legalizovane, je to chyba a zivot toho cloveka, nie statu. Naozaj sa cudujem, ze este system neprisiel na to, ze takto by mal v kase rocne o niekolko miliard viac...
@kat som zasadovy. Viem, ze mozno skusim lysy, salviu atd, ale nikdy nechcem nic chemicke! (na vek sa mi neodvolavaj, toto viem)
ja poznam ludi co hulia dennodenne a nemaju problem prestat. Je to individualne, zalezi od cloveka ci ma volu, alebo nie.
Forma vrazdy? o.o Maximalne samovrazdy a aj to zalezi na rode drogy, cloveku, periode uzivania atd...
Mimochodom na porovnanie. V Holandsku je marihuana legalna od nejakych 70.tych rokov. Ake s nou mali problemy? Ziadne. Jedine problemy sa objavuju teraz, s prichodom zahranicnych turistov - vacsinou deticiek co maju prachy a nevedia sa spravat.
@kat ja tiez poznam niekolko ludi co hulia kazdy druhy-treti a nedokazu sa potom sustredit na nic normalne, a samozreme im to lezie dost do penazi. Ale debilnemu cloveku nepomozes ziadnymi zakonmi.
@kat kamarat huli dennodenne 2 roky, a dokopy huli uz asi 3 roky. Bol na dovolenke s rodicmi na 2tyzdne a potom este tyzden nehulil - uplne bez problemov, nic mu nebolo. Ano, zacal opat hulit, ale nbolo to pre nejaky abstak.
A vobec by nehulilo tolko ludi, to je najvacsia blbost a myt co si ludia o legalizacii mysli. Ked chce niekto hulit, tak huli ci je to zakazane, alebo nie. A ked je niekto odporca, tak si neda len preto, ze je to legalne. Ono treba zapúojit do toho trosku viac logiky ako: "legalne-budu robit vsetci, nelegalne-vsetci sa toho boja".
Pri tomto je vidiet nadherne mentalita ludi a havne ta "zavist" alebo ako to nazvat. Nemam to rad, tak to nebudu robit ani ostatni! A vyhovorka je, ze je o pre ich dobro. No LoL...
30. nemyslim si ze prave zlegalizovanim, by sa dramiticky zvysil pocet hulicov, ved aj tak nie je problem zohnat pitlik travy nelegalne. Ale ak som uz spominal, ja by som s tou legalizaciou suhlasil, iba ak by boli sprisnene tie tresty.
@porygon je rozdiel marihuana a kokain, ked to chces davat dokopy je to blbost. A mimochodom kokain je tiez prirodna latka, ktorej iste extrakty sa pouzivaju ako tlmice bolesti, alebo dokonca ako napoj. (ano, ano zciatky cocca-coly)
@ribo To by bolo fakt uzasne, ak by mafia kupovala THC od jedneho statu za lacne prachy a v druhom state kde je zakazana by ju na ciernom trhu predavala s obrovskym ziskom. Krasa
@porygon Jasne, nepozeraj tolko filmov V Holandsku je legalizovana od nejakych 70.rokov. Narast mnozstva v inych statoch, po zlegallizovani, nebol temer ziadny (a to boli uz v sengene sa mi zda). A stat si krasne mohol zaviest na cannabis clo a dan...
@37@ribo preco mi vkladáš do úst slová , ktoré som nikdy nepovedala?? ja nehovorím, že alkohol je v pohode.. ale ked vidim 15-16 rocné najebane deti, tak sorry, ale bila by som to rad-radom... ale z hladiska legalizacie je to aspon legalne...
a po druhé.. neplet sem "mudrych ludi"... je dost ubohe pouzivat stimulanty na to, aby si nieco dokazal, aby si sa dokazal sustredit.. v podstate vsetci, umelci, hudobnici atd ktorí sa takto stimuluju su len ubohe trosky ..
poznám kopec ludi v mojom okoli, tiez som si čo to, dá sa povedať, že od malička preskákala, prežila.. a poviem ti jedno.. ja som -niekde- a tí čo húlili sa topia vo svojich sračkách.. ich jediná potreba je ísť si zahúliť-samozrejme väčšina už pichá inú ligu-ale zas nehovorím že marihuana musí byť "vstupná brána" alebo "mostík k tvrdým drogám" .
a mohla by som menovat xy ludi s ktorymi som sa stretla, ale sorry- ale hulenie ťa POZNAČÍ...
@petika ja som nikde nenapisa, ze si to povedala. Mne je len cudne, ked sa vsetci odvolavaju na zdravie druhych a pritom je povoleny alkohol, ktory poskodzuje viac telo.
Nie su to len umelci. Su to aj politici, filozofovia, sportovci...
Ked nemaju silnu volu, je to ich vec. Preco sa musia ludia starat v tomto ohlade do druhych, ale ked sa deje nieco ine, su im ukradnuti? To je ta hlavna otazka.
Ja mozem menovat xy ludi, ktorych to nedoviedlo k troskam. Je to -ako kazda vec- individualne. Ano, THC zmeni pohlad na svet, to priznam. Ale AKO, to je len a len na cloveku samotnom...
@ribo no ja si nemyslim teda, ze hlavnym dovod preco marihuanu nelegalizovať je fakt, že ostatným záleží na zdravi druhych.. ked ta chyti policajt, tak ti to nevezme s tym, ze si nicis zdravie, ale s tym, ze je to nelegalne.. pokial ta prichyti chlastat tak ti nepovie "chalanko skodi ti to, ser nato" ale este ti aj prijebe ze nemas 18 a chlastas..
nevidim jediny dovod preco by sa mala legalizovat.. stejne sa to bude fajcit... tak ako sa to fajcilo pred 5 či 10 rokmi.. niekoho chytia, niekoho nechytia a dojebe si zivot sam..
sorry, ale ja v tom vidim iba zlo.. a takisto vidim zlo aj v alkohole.
kebyze toto legalizuju, tak si policajti, ktori robia akože obhliadky z toho auta už ani nevystupia..
ved aha, kedy človek zabije-okradne-znasilny alebo sa o nieco take pokusy?? ked je opity, sfetovany alebo potrebuje peniaze na nejake taketo svinstvo. /aj ked nevalam to vsetko na drogy/
je len otazka casu kedy "tym ktori hulia a nic to s nimi nerobi" prepne.. bud im prepne do reálu alebo im prepne uplne naopak..
kiež by vsetkym preplo do realu
btw: skus sa prejst tu na v našom fraštáku a ísť po námestí.. kolko fetiek a skrachovancov tam sedi na lavickach a caka koho zatiahne do kriku a zoberieme mu par pojebanych centov.. ver mi, ze ti ludia zacinali a mysleli si, ze mozu kedykolvek prestat.. a to sme iba male pojebane mesto.. kolko takych je inde..
tolko odbornikov pokope som este nevidel... a niektore tie nazory.. ze (nestacia ti cigy a alko..) (co ti davaju cigy.. no co..??)(VOBEC NIST..) tak to museli pisat vazne EXPERTI .. co nevedia ani ako trava vypada.. a co sposobuje...
vstupna brana pre tvrde drogy??? clovek ktory to nema v hlave pokope..tak mu to je fuk ci je to legal , ci ilegal..
alko.. je z casti este horsie ako trava, a je to legal, len koli tomu ze na tom zaraba stat...
dal som ANO.,
a este jedna vec.. co je to za rovnocennost trestneho cinu.. chytia ta flojdi s par pytlami pri sebe.. a dostanes niekolko rokov basy.. a za vrazdu dostanes pomaly to iste... to je f p*c*
@petika a je to nelegalne preco? no vies? NIE. Takze si to najpr zisti preco. Vobec to nie je z tych dovodov co si teraz myslis. A mi ches povedat, ze zlociny valas najviac na drogy? A navyse na marihuanu? OMG pod vplyvom marihuany nebola este ziadna vrazda ani znasilnenie. Kradezi par, ale to nebolo preto, lebo boli zhuleni. Fizlov sem neplet vobec, ti si zo svojho pohodlneho auticka vystupia iba ked vedia, ze maju prevahu.
A posielat normalnych ludi za jedno brcko do vazenia, kde sa z nich stanu grazli, je podla mna trosku moc.
@pipper4 Pomaly to iste? Za vrazdu mas 5-25 rokov, za prechovavanie marihuany (urciteho mnozstva) od 3-15rokov. Par dni dozadu fizli nasli 9 pojebanych rastlin 3 chalanom z mojho mesta (poznal som ich). Ti chalani to chceli len pre seba, maximalne pre kamaratov. Nechceli to dealovat ni nic podobne. Trest: 4-10rokov v napravnovychovnom zaradeni a jeden mal po 18, takze polovica. To je myslim uz dost sialene.
@ribo nie vieš čo.. nebudem sa tu s tebou doťahovať.. prečo je nelegalna? v podstate pricinu asi ani neviem-to mas pravdu a ked sa nad tym zamyslim nevie to vacsina ludi...
ked ti poviem, ze poznam pripady, kedy pod vplivom marihuna znasilnili babu? vykradli obchod, len tak z piče prepadli staru babku.. a to je LEN marihuana.
jednoducho NIE nesuhlasim s tym..
apropo jedna moja znama pracovala v odvykacom centre. chodili tam same fetky na pokraji zivota a smrti..
a hadaj co urcili ako prve .. s cim asi tak zacali.. no alkohol to teda nebol
@petika nelegalna je z naprosto banalnych dovodov. Ak chces pozri si to na gugli.
Ale hlavna je tato veta: "a kludne si hulte, je to vas bordel..". Tak preco si potom proti? Ako si sama povedala, netka sa ta to A bohuzial toto je pripad vacsiny ludi. Uz len to som chcel...
@petika vybral som si jednu vetu, pretoze si napisala, ze sa so mnou nechces dotahovat. Tak som to chcel ukoncit.
K tej odvykacke. Je fakt, ze niektori ludia skoncia na odvykacke. Ale tisicky inych zijuu normalne, maju rodinu, pracu, proste normalny zivot. Akurat si obcas daju brcko (a niektori si pestuju by za to brcko neplatili, alebo ako hobby). Takychto maju zatvarat a znicit im zivot? Nie je vzdy len jedna strana (v tomto pripade zla). Ja som tvoje argumenty prial, ty moje asi nechces a furt len vyvracias...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
hehe nedám zdielaať lol ::
@matii na zastavke sa nesmie fajcit. A myslim, ze mozes zavolat aj prislusny organ aby spravil poriadky (samozrejme je to bezvyznamne). btw tie vypary nic nespravia, niesu ako pasivne fajcenie nikotinu..
A prečo mám pocit že väčšina z tých 14-tich ľudí, čo hlasovali za nie, buď nevie ČO je canabis alebo majú podobné myšlienky ako @desiree ?
mali by dat kamery aspon na AS... Mozu fotit v aute ked prekrocis rychlost v pohode aj pri 200km/h a viac... tak preco nemozu fotit ludi, co fajcia na zastavke a pri tom stoja?
osobne si myslim, ze aj cigarety a alkohol by sa mal prestat vyrabat, lenze z tychto 2 veci je najviac penazi...takze...
@zamidari presne suhlasim s tymto nazorom. Drogy by mali byt podla mna uplne legalizovane, je to chyba a zivot toho cloveka, nie statu. Naozaj sa cudujem, ze este system neprisiel na to, ze takto by mal v kase rocne o niekolko miliard viac...
poznam dost vela ludi, co nedokaze prestat s travou a co si po rokoch vzali aj ine humusy...
aj droga je ista forma vrazdy....
ja poznam ludi co hulia dennodenne a nemaju problem prestat. Je to individualne, zalezi od cloveka ci ma volu, alebo nie.
Forma vrazdy? o.o Maximalne samovrazdy a aj to zalezi na rode drogy, cloveku, periode uzivania atd...
Mimochodom na porovnanie. V Holandsku je marihuana legalna od nejakych 70.tych rokov. Ake s nou mali problemy? Ziadne. Jedine problemy sa objavuju teraz, s prichodom zahranicnych turistov - vacsinou deticiek co maju prachy a nevedia sa spravat.
A vobec by nehulilo tolko ludi, to je najvacsia blbost a myt co si ludia o legalizacii mysli. Ked chce niekto hulit, tak huli ci je to zakazane, alebo nie. A ked je niekto odporca, tak si neda len preto, ze je to legalne. Ono treba zapúojit do toho trosku viac logiky ako: "legalne-budu robit vsetci, nelegalne-vsetci sa toho boja".
Pri tomto je vidiet nadherne mentalita ludi a havne ta "zavist" alebo ako to nazvat. Nemam to rad, tak to nebudu robit ani ostatni! A vyhovorka je, ze je o pre ich dobro. No LoL...
nie, nesúhlasím s legalizáciou marihuany.. na čo?
parchanti mizerni nech sa ucia, studuju a vzdelávaju sa a nie hulia travu a este aj beztrestne...
dost debilných deciek beha po svete.. a dakujem pekne, poznám tolko vyhúlencov, že nikto ma nepresvedčí , že to nezanechá následky
@kat nepovedal som, ze zavist, nevedel som to nazvat tak som to prirovnal
@petika ano, ale ked niekto pije je to uplne v pohode... A ty nevies kolko mudrych ludi hulilo alebo huli marihuanu?
A ako vies, ze by neboli vymleti keby nehulia?
a nikto mi nenahovori, ze to nie je navykove a neskodi to!!!
a po druhé.. neplet sem "mudrych ludi"... je dost ubohe pouzivat stimulanty na to, aby si nieco dokazal, aby si sa dokazal sustredit.. v podstate vsetci, umelci, hudobnici atd ktorí sa takto stimuluju su len ubohe trosky ..
poznám kopec ludi v mojom okoli, tiez som si čo to, dá sa povedať, že od malička preskákala, prežila.. a poviem ti jedno.. ja som -niekde- a tí čo húlili sa topia vo svojich sračkách.. ich jediná potreba je ísť si zahúliť-samozrejme väčšina už pichá inú ligu-ale zas nehovorím že marihuana musí byť "vstupná brána" alebo "mostík k tvrdým drogám" .
a mohla by som menovat xy ludi s ktorymi som sa stretla, ale sorry- ale hulenie ťa POZNAČÍ...
Nie su to len umelci. Su to aj politici, filozofovia, sportovci...
Ked nemaju silnu volu, je to ich vec. Preco sa musia ludia starat v tomto ohlade do druhych, ale ked sa deje nieco ine, su im ukradnuti? To je ta hlavna otazka.
Ja mozem menovat xy ludi, ktorych to nedoviedlo k troskam. Je to -ako kazda vec- individualne. Ano, THC zmeni pohlad na svet, to priznam. Ale AKO, to je len a len na cloveku samotnom...
nevidim jediny dovod preco by sa mala legalizovat.. stejne sa to bude fajcit... tak ako sa to fajcilo pred 5 či 10 rokmi.. niekoho chytia, niekoho nechytia a dojebe si zivot sam..
sorry, ale ja v tom vidim iba zlo.. a takisto vidim zlo aj v alkohole.
kebyze toto legalizuju, tak si policajti, ktori robia akože obhliadky z toho auta už ani nevystupia..
ved aha, kedy človek zabije-okradne-znasilny alebo sa o nieco take pokusy?? ked je opity, sfetovany alebo potrebuje peniaze na nejake taketo svinstvo. /aj ked nevalam to vsetko na drogy/
je len otazka casu kedy "tym ktori hulia a nic to s nimi nerobi" prepne.. bud im prepne do reálu alebo im prepne uplne naopak..
kiež by vsetkym preplo do realu
btw: skus sa prejst tu na v našom fraštáku a ísť po námestí.. kolko fetiek a skrachovancov tam sedi na lavickach a caka koho zatiahne do kriku a zoberieme mu par pojebanych centov.. ver mi, ze ti ludia zacinali a mysleli si, ze mozu kedykolvek prestat.. a to sme iba male pojebane mesto.. kolko takych je inde..
tak na čo ešte rozširovať rady?
vstupna brana pre tvrde drogy??? clovek ktory to nema v hlave pokope..tak mu to je fuk ci je to legal , ci ilegal..
alko.. je z casti este horsie ako trava, a je to legal, len koli tomu ze na tom zaraba stat...
dal som ANO.,
a este jedna vec.. co je to za rovnocennost trestneho cinu.. chytia ta flojdi s par pytlami pri sebe.. a dostanes niekolko rokov basy.. a za vrazdu dostanes pomaly to iste... to je f p*c*
A posielat normalnych ludi za jedno brcko do vazenia, kde sa z nich stanu grazli, je podla mna trosku moc.
@pipper4 Pomaly to iste? Za vrazdu mas 5-25 rokov, za prechovavanie marihuany (urciteho mnozstva) od 3-15rokov. Par dni dozadu fizli nasli 9 pojebanych rastlin 3 chalanom z mojho mesta (poznal som ich). Ti chalani to chceli len pre seba, maximalne pre kamaratov. Nechceli to dealovat ni nic podobne. Trest: 4-10rokov v napravnovychovnom zaradeni a jeden mal po 18, takze polovica. To je myslim uz dost sialene.
ked ti poviem, ze poznam pripady, kedy pod vplivom marihuna znasilnili babu? vykradli obchod, len tak z piče prepadli staru babku.. a to je LEN marihuana.
jednoducho NIE nesuhlasim s tym..
apropo jedna moja znama pracovala v odvykacom centre. chodili tam same fetky na pokraji zivota a smrti..
a hadaj co urcili ako prve .. s cim asi tak zacali.. no alkohol to teda nebol
a kludne si hulte, je to vas bordel..
Ale hlavna je tato veta: "a kludne si hulte, je to vas bordel..". Tak preco si potom proti? Ako si sama povedala, netka sa ta to A bohuzial toto je pripad vacsiny ludi. Uz len to som chcel...
K tej odvykacke. Je fakt, ze niektori ludia skoncia na odvykacke. Ale tisicky inych zijuu normalne, maju rodinu, pracu, proste normalny zivot. Akurat si obcas daju brcko (a niektori si pestuju by za to brcko neplatili, alebo ako hobby). Takychto maju zatvarat a znicit im zivot? Nie je vzdy len jedna strana (v tomto pripade zla). Ja som tvoje argumenty prial, ty moje asi nechces a furt len vyvracias...