jebem to ci sa to ma zlegalizovat ... ... kurwa sprav radsej riadnu anketu kde pojdes do hlbky do pice .... ked stat nebdue mat prachy i to sa zlegalizuje aby maly za dane .. kurwa ....
Ak chcem chlast a nemam 18 dam si to i keby som mal dostat pokutu
AK chcem marisu je mi u prdele ci je zlegalizovana a budem to fajcit i pred ludmi i tak kazdy to ma za cigarety, a hulil by som ju i keby som mal dostat pokutu
no.. su povolene aj ine navykove latky /alkohol, cigarety.. keby sa k tomu pridala marihuana ale obmedzene - od napr 21 rokov. pri zavislosti od alkoholu sa tiez odpaluju mozgove bunky, takze nevidim v tom velky rozdiel.. kto je nachylny na zavislosti, si aj tak cestu najde...
legalizovana neni ani v holandsku tam by sa podla zakona mala kurit len v coffeeshopoch ale je jasne ze sa kuri aj vonku ale toleruju to,ako uz bolo povedane stacila by dekriminalizacia teda ze by za jej konzumaciu a pestovanie na osobne ucely nebol ziadny postih ako to je od noveho roka v cesku ale to este vela vody pretecie dunajom kym sa to dostane aj k nam kedze sme v tomto 100 rokov za opicami
@1 Mimochodom dovod: Moze pomahat vo vsetkych smeroch, znizi sa kriminalita, je ekologicka, bola by viac regulovatelna detom a sprostym ludom, nemusel by som porusovat nezmyselny zakon a mohol by som hulit plne legalneatd...
trava je zdravsia ako cigarety, ak mam dobre informacie.. v holandsku im lezi po regaloch v obchodoch a nic strasne sa tam nedeje.. a to, ze by sa zlegalizovala by neznaenalo, zeby ju hned zacal kazdy fajcit, alebo si z nej robit kolaciky.. je to o slobodnej volbe.. ak si niekto moze denne kupovat litre alkoholu a spijat sa do bezvedomia, alkoholizmom ohrozovat svoje zdravie a okolie, taky jeden joint mi pride popri tom uplne smiesny
inak teraz budem asi trocha odveci.. ale.. za pár gramov môžeš dostať 7 rokov.. Žitný dostal za smrť malého chlapčeka 2,5 roka.. nie je to chorý systém?
@hetfield V Holandsku do toho (krestansko demokraticka vlada upozornim) zavadza novy zakon, ktory povoluje uz iba v cofee shopoch, len holandskym obcanom, coffee shopy budu musiet znizit mnozstva atd...Same obmedzenia a krok spat.
V CZ sa len polepsilo uz starej dekriminalizacii, ale len o male ciastky.
Dekriminalizacia stacila donedavna aj mne, nno dozvedel som sa vela novych faktov (aj priamo od bratov Cechov). Dekriminalizaciaa, je len politicky tah na ziskanie volicov. Vlada uz nemoze udrziavat tie klamstva o trave a potrebuju ludi tlaciacich na legalizaciu "skludnit". Dekriminalizacia znamena len, ze mozes vlastnit a hulit. Ale nemozes pestovat (iba urcity pocetrastlin za priestupok) ani predavat (ako coffeeshopy). Cize tym sa umoznuje dealerstvo cierneho trhu a nie marketing riadeny statom.
Cize dekriminalizacia je uplne nanic.
Lekarska marihuana je tiez len politicky tah, zalozeny na "mudrom" predpoklade, ze chorim ludom marihuana pomaha a zdravim skodi.
@ribo ale podľa mňa.. stačilo by aj dekriminalizovať u nás.. lebo keď ťa chytia teraz.. tak môžeš dostať 7 rokov.. ale kebyže ťa chytili potom.. kebyže je to dekriminalizované.. tak je to len priestupok.. neviem do koľko gramov.. ale predsa len.. a pestovať môžeš tuším 5 rastlín pre vlastnú spotrebu.. a 25húb.. a ak nechceš predávať.. tak si myslím že by ti to malo stačiť..
@Ribo nemyslim,naco by si ju ludia kupovali ked si ju mozu sami dopestovat?Legalizacia u nas neprejde nikdy to je uplna utopia,ziadna strana by sa pod to nepodpisala,uz dekriminalizacia bude zazrak,preto pojdem volit SaS a som zvedavy ci s tym naozaj nieco urobia alebo to bude ako Fico ktori este v opozici bol velky zastanca dekriminilizacie ale po volbach uz o tom nepadlo ani slovo
no... neviem či zlegalizovať(na to je tu moc tupoty), ale nevidím dôvod, prečo by som mal za géčko jacka herrera dostať rok natvrdo. čiže dekrim.
ale na slovensku bude hrubý kokot legálny/dekriminalizovaný, lebo toto je krajina starých babiek, ficovoličov, kresťanov a ľudí čo vedia hrubú materinu piču o makaku---->KOKOTOV.
@sasi2680 Mne to uz nestaci. Pretoze nechcem vidiet na kazom rohu deti/debilkov, co si prvykrat idu dat jointa, pricom o tom vedia hovno. Zatial co nejaky dealer si na nich krasne zaraba, predava im nad cenu, miesa, proste odrbava a zaraba na ludskej hluposti.
Ked i uz dala priklad z Ceska, tak... Mozes mat 5gramov ak sa nemylim. S tym problem nieje, vsetko pekne. Ale ak uz pestujes, je to horsie. Niekto ta bonzne a polucia z teba spravi drogoveho dealera/ku. Podla viac skutocnych pribehov ludi, ktori pestovali pre seba (vsak 5 rastlin indooru, to jednej partii nepokryje vydaje ani nadopestovanie dalsej generacie. Jednotlivcovi tak na polroku.) ale pred sudom z nich boli dealery. Rastliny a grow upy znicene, a typci boli radi ak vysli iba s pokutov, v horsom pripade podmienka.
Chcem normalnu legalizaciu, s tym, ze by sa to odregulovalo na 18+.
@Ribo v cechach mozes teraz pestovat 5 rastlin to myslim na osobnu potrebu uplne staci,ja som neni ziadny velky hulic,niekedy si nedam aj par mesiacov ale raz za cas si dam takze mne uplne staci aj dekriminilizacia
@hetfield Niekazdemu sa chce pestovat, ono na to treba aj trosku lasky k rastlinam,priestory a tak
Ze to je utopia v najblizsich rokoch to viem.. Moj sen je takych par rokov priniest konecne pravdu o trave, spravit osvetu a po nejakych 5-10 rokoch legalizacia.
Presne ako som povedal, politicky tah SMER tak v minulych volbach ziskal urcite nejake to percento
som proti legalizácii ale za dekriminalizáciu niečo ako v Čechách. Proste nieje to až taká droga aby za to mladý perspektívny ľudia chodili do basy a mali zápisy v trestnom registri. A keď si porovnám ako vyzerajú mladý opitý ľudia tak tráva mi príde ako omnoho menšie zlo.
Načo to legalizovať veď ty čo by húlili po legalizácií tak húlia aj teraz kedy je zakázaná tak to nemá význam. Akurát keby začali legalizovať tak dobre vieme ako by to šlo ďalej že postupom by chceli legalizovať aj horšie narkotiká ako marihuanu ktorá je len mäkká droga.
ved teraz to už je aj tak jedno ci je zlegalizovana alebo nie, ludia kerí chcú húlit hulia aj tak ved k trave sa da dostat tak isto lahko ako k obycajnym cigam. a navysse zakazane ovocie najvac chuti
kategorizacia travy ako droga je velmi diskutabilne, jednoznacne som za legalizaciu s tym ze pestovanie, prevoz/dovoz, drzanie, predaj a manipulacia by bola kontrolovana statom a vytvorili by sa napriklad ako v holandsku hulicske segmenty kde by bolo povolene fajcit travu. Resp. aby pestovanie bolo povolene len na ziadost (kazda samsotatne posudzovana) napr minsiterstva vnutra/zdravotnictva., a prechovavanie do urciteho mnozstva (v kope, nedelene na gramy (pre nas zakonnik "nedelene na davky") aby nebolo posudzovane ako trestny cin, snad len ako priestupok, alebo najlepsie ani jedno. tolko k tomu
Len na lekárske účely. Pokiaľ by to malo viac pozitív pri danej diagnóze ako negatív, prečo nie? Ale musel by to byť naozaj výnimočný prípad. Inak som proti. Môj názor na to je uvedený v nedávnej diskusii a stojím si za ním.
nie.... aby sa k nej dostali malé deti? aj takto je to dosť skazené všetko... okrem toho poznám ludí, ktorých každodenná starosť je len to kde ju kupiť...a je to až primitívne niekedy
@metalabby Praveze prohibica "zabezpecuje" to, ze sa k nej mozu dostat deti... Lebo dealer sa nepyta na vek, ale na prachy. Kebyje legalizovana, stat reguluje uzivatelov, ako je to s chlastom a cigaretami. (Samozrejme vo vyspelejsich krajinach, u nas pradavaju chlast hocikomu, bohuzial)
@13 a ty si v ktorom holandsku bol? ved tam na ulici kurit to je horsie ako vrazda tam. a v nl je marihuana legalizovana, paradox na holandsku je ten ze v kofeeshopoch sa marihuana moze predavat a uzivat. zatial co je ale zakazane ju pestovat. potom ako a odkial sa dostane do kofisopu? no tu obdalec v cechach vietnamci pestuju a dovazaju do holanska. taka je realita.
Trava by sa nemala legalizovat ale dekriminalizovat. Cize pestovanie pre vlastne uceli v dakom prijatelnom mnozstve dve tri palice a moznost u seba nosit 2-3 g. povolit konzumaciu marihuany ale len doma a v sukromi.
Neni predsa realne aby zatvarali neborakov za to ze krvopotne zohnal po celodenom usili pol gramu outdooru v domneni ze ma gram indooru. zatial co skutocny kriminalnici sa priam smeju statu do ksixtu
a malo by to aj dalsi pozitivny efek a sice clovek ktory si moze pestovat pre vlastne uceli nema predsa potrebu chodit kupovat na ulicu za nehorazne peniaze, tym padom nema kontakt na dilera ktory nielenze ti travu zozenie ale aj ceko a ine fajnotky.
este by som dekriminalizoval halucinogene rastliny lisohlavky a peyotl
jednoducho viem co robi a nerobi s clovekom a viem ze vo vedlajsich ucinkoch ci uz po par hodinach alebo rano sa neda s alkoholom ani porovnat v ziadnom pripade pozrite si konoptikum.cz odporucam
prosim ta neporovnavaj travu s vecamy z labaku lebo potom mozes aj take dat ze sol je droga lebo ked zjes 100gramov tak umries a ver tomu ze ta uz nic nezachrani. co tak to najprv vyskusat a potom kvakat daj si ze konoptikum.cz je tam par clankov od ludi ktorim to pomohlo
namiesto tohoto saskovania s bezvyznamnou anketou by ste radsej mohli poradit ako prispiet k legalizacii aspon ciastocnej pretoze zatvarat do lochu ludi koli takej hluposti by v ziadnom pravnom state nemalo existovat.podla mna je hanba zavret mladeho cloveka za dve rastliny na 5 rokov.odporucam zdanit gres nech sa aj stat nazere
Prý jste si výtažkem velmi rychle vyléčil rakovinu kůže. Kolik dnů to trvalo?
Na konci roku 2002 mi lékař vyšetřil tři místa, která vypadala jako rakovina kůže. Jedno u pravého oka, druhé na levé tváři a třetí na hrudi. V lednu 2003 jsem šel na operaci toho místa u pravého oka. Zbylá dvě místa mi měli odoperovat později. Asi týden po operaci jsem si prohlížel to místo, odkud mi odstranili rakovinu a vzpomněl jsem si na tu reportáž z rádia, kde říkali, že THC zabíjí rakovinné buňky. Věděl jsem, že THC mám ve výtažku více než dost. Tak jsem si řekl, že to zkusím. Namazal jsem ta dvě místa, převázal a nechal výtažek působit čtyři dny. Po celou tu dobu jsem nic necítil, tak jsem si říkal, že to nic nedělá. Představte si, jak jsem hleděl, když jsem si sundal obvazy, pod kterými už byla jen růžová kůžička – rakovina byla pryč! V místě, které mi operovali, se mi rakovina vrátila během sedmi týdnů. Tak jsem si ho zase namazal výtažkem a ovázal a za čtyři dny bylo zase po rakovině – vše uzdraveno. Tuhle léčbu jsem podstoupil v zimě roku 2003. Od té doby jsem si ta místa již nikdy nenamazal a rakovina se tam nikdy nevrátila.
toto je je clanok z konoptikum.cz upozornenie:tato stranka na nic nikoho nenavadza skor vysvetluje pajacom problematiku pozrite si neolutujete
Podla mna bi mala bit trava zlegalizovana!nikto nikomu stim nerobi zle!Nepoviem pervitin a ine chcemicke picoviny ale trava bola uz od zaciatku zivota na zemi a chemicke picoviny uz len ludia vimislali chemici vijebavi!mala bi ju zlegalizovat stim ze ju nezlegalizuju nic stim nezmenia stale budu ludia fajcit gres a nic sa nezmeni a keby ju zlegalizuju bolo bi to lepsie pre takich ludi co hulia menej strachu mat u seba a hulit !!! ked to zvladlo Cesko tak aj Slovesko musi!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
127 komentov
Ak chcem chlast a nemam 18 dam si to i keby som mal dostat pokutu
AK chcem marisu je mi u prdele ci je zlegalizovana a budem to fajcit i pred ludmi i tak kazdy to ma za cigarety, a hulil by som ju i keby som mal dostat pokutu
Uz po x-ty krat to vravim
Bohuzial zakomplexovanost ludi to nedovoli, uz su moc zblbnuty tym, ze je to zlo.
Ale dufam, ze sa toho dozijem
V CZ sa len polepsilo uz starej dekriminalizacii, ale len o male ciastky.
Dekriminalizacia stacila donedavna aj mne, nno dozvedel som sa vela novych faktov (aj priamo od bratov Cechov). Dekriminalizaciaa, je len politicky tah na ziskanie volicov. Vlada uz nemoze udrziavat tie klamstva o trave a potrebuju ludi tlaciacich na legalizaciu "skludnit". Dekriminalizacia znamena len, ze mozes vlastnit a hulit. Ale nemozes pestovat (iba urcity pocetrastlin za priestupok) ani predavat (ako coffeeshopy). Cize tym sa umoznuje dealerstvo cierneho trhu a nie marketing riadeny statom.
Cize dekriminalizacia je uplne nanic.
Lekarska marihuana je tiez len politicky tah, zalozeny na "mudrom" predpoklade, ze chorim ludom marihuana pomaha a zdravim skodi.
ale na slovensku bude hrubý kokot legálny/dekriminalizovaný, lebo toto je krajina starých babiek, ficovoličov, kresťanov a ľudí čo vedia hrubú materinu piču o makaku---->KOKOTOV.
Ked i uz dala priklad z Ceska, tak... Mozes mat 5gramov ak sa nemylim. S tym problem nieje, vsetko pekne. Ale ak uz pestujes, je to horsie. Niekto ta bonzne a polucia z teba spravi drogoveho dealera/ku. Podla viac skutocnych pribehov ludi, ktori pestovali pre seba (vsak 5 rastlin indooru, to jednej partii nepokryje vydaje ani nadopestovanie dalsej generacie. Jednotlivcovi tak na polroku.) ale pred sudom z nich boli dealery. Rastliny a grow upy znicene, a typci boli radi ak vysli iba s pokutov, v horsom pripade podmienka.
Chcem normalnu legalizaciu, s tym, ze by sa to odregulovalo na 18+.
Ze to je utopia v najblizsich rokoch to viem.. Moj sen je takych par rokov priniest konecne pravdu o trave, spravit osvetu a po nejakych 5-10 rokoch legalizacia.
Presne ako som povedal, politicky tah SMER tak v minulych volbach ziskal urcite nejake to percento
na predpis lekarske učely
Chcel by som raz ráno vstať a s kľudom v duši zistiť, že všetky pytlíky sú prázdne. S kľudom, pretože by som si v trafike niečo vhodné vybral.
alebo by ti nasi politici mohli uzakonit nieco ako ma Cesko....
Trava by sa nemala legalizovat ale dekriminalizovat. Cize pestovanie pre vlastne uceli v dakom prijatelnom mnozstve dve tri palice a moznost u seba nosit 2-3 g. povolit konzumaciu marihuany ale len doma a v sukromi.
Neni predsa realne aby zatvarali neborakov za to ze krvopotne zohnal po celodenom usili pol gramu outdooru v domneni ze ma gram indooru. zatial co skutocny kriminalnici sa priam smeju statu do ksixtu
a malo by to aj dalsi pozitivny efek a sice clovek ktory si moze pestovat pre vlastne uceli nema predsa potrebu chodit kupovat na ulicu za nehorazne peniaze, tym padom nema kontakt na dilera ktory nielenze ti travu zozenie ale aj ceko a ine fajnotky.
este by som dekriminalizoval halucinogene rastliny lisohlavky a peyotl
Na konci roku 2002 mi lékař vyšetřil tři místa, která vypadala jako rakovina kůže. Jedno u pravého oka, druhé na levé tváři a třetí na hrudi. V lednu 2003 jsem šel na operaci toho místa u pravého oka. Zbylá dvě místa mi měli odoperovat později. Asi týden po operaci jsem si prohlížel to místo, odkud mi odstranili rakovinu a vzpomněl jsem si na tu reportáž z rádia, kde říkali, že THC zabíjí rakovinné buňky. Věděl jsem, že THC mám ve výtažku více než dost. Tak jsem si řekl, že to zkusím. Namazal jsem ta dvě místa, převázal a nechal výtažek působit čtyři dny. Po celou tu dobu jsem nic necítil, tak jsem si říkal, že to nic nedělá. Představte si, jak jsem hleděl, když jsem si sundal obvazy, pod kterými už byla jen růžová kůžička – rakovina byla pryč! V místě, které mi operovali, se mi rakovina vrátila během sedmi týdnů. Tak jsem si ho zase namazal výtažkem a ovázal a za čtyři dny bylo zase po rakovině – vše uzdraveno. Tuhle léčbu jsem podstoupil v zimě roku 2003. Od té doby jsem si ta místa již nikdy nenamazal a rakovina se tam nikdy nevrátila.
toto je je clanok z konoptikum.cz upozornenie:tato stranka na nic nikoho nenavadza skor vysvetluje pajacom problematiku pozrite si neolutujete