ako to už bolo spomínané, nie je prisťahovalec ako prisťahovalec, ale čo sa týka vysťahovania kriminálnikov, tak s tým súhlasím... len podľa mňa Slovenska ako štátu sa nič takéto netýka, lebo kriminálnici sú Slováci, takže takýmto nejakým zákazom by sa u nás nič nevyriešilo...
Slovenska sa to v dnešnej dobe netýka, na to nemám názor, ale aj včera na sme bolo, že Merkelová považuje multikulturalizmus za mŕtvy.
A hej, vo Švédsku je trochu bordel, to je jasné už len z toho, že Sverigesdemokraterna sú inak pomerne vypatlaná strana s napojením na neonacistické kruhy - a aj napriek tomu ich, ako sa zdá, volilo veľa ľudí, ktorí by o nich inak ani náhodou nezakopli.
Skôr je to popud pre veľké strany, že treba niečo robiť. Neverím, že by SD dokázali niečo naozaj konštruktívne spraviť, je to taká švédska SNS (v zmysle neschopná strana). A hlavne s ňou odmietli hocičo mať do jednej všetky ostatné strany v parlamente.
Výnimočne si sem dal celkom aktuálne/fajn video, Opinko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a ku švédsku sa mi to vôbec nehodí. v mojej ideálnej predstave o dokonalom švédsku sú všetci šťastní, a aj s prisťahovalcami si rozumejú
A hej, vo Švédsku je trochu bordel, to je jasné už len z toho, že Sverigesdemokraterna sú inak pomerne vypatlaná strana s napojením na neonacistické kruhy - a aj napriek tomu ich, ako sa zdá, volilo veľa ľudí, ktorí by o nich inak ani náhodou nezakopli.
Skôr je to popud pre veľké strany, že treba niečo robiť. Neverím, že by SD dokázali niečo naozaj konštruktívne spraviť, je to taká švédska SNS (v zmysle neschopná strana). A hlavne s ňou odmietli hocičo mať do jednej všetky ostatné strany v parlamente.
Výnimočne si sem dal celkom aktuálne/fajn video, Opinko.