@Vewe neprirovnávala by som to k vražde , ked ťa chce niekto zabiť nebude sa ťa pýtať ... eutanáziu si zvolíš sama alebo za teba rozhodnú tvoji známi ...
Som jednoznačne proti. Úlohou štátu je ochraňovať akýkoľvek život. Tak, sa pokúšame zachrániť samovraha, ktorý hodlá vyskočiť z xxx poschodia, tak by sme sa mali zachovať aj pri eutanázii.
Tak ako je pre mnohých ľudí neprijateľná otázka potratov, tak to je aj pri eutanázii. Ide o ľudský život, ktorý má nevyčísliteľnú hodnotu, pretože ide o ľudskú bytosť, ktorá má dušu.
A keď si prestavis, ze lezis na lôzku, vies hybat len jednou rukou a nevies ani hovorit, nevies sam ist na zachod a nevies ani jest a mas takto zit este aspon 20 rokov..tvoji rodicia nemozu chodit do prace a musia sa o teba starat nonstop, musia ti platit drahe lieky, ktore nepreplaca poistovna..chces zit??
@Vevik17 no ved to ze rozhodnu tvoji znamy...a ako oni vedia aky mam na to ja nazor??? co ked chcem zit hoci za mna dycha pristroj ale co ak CHCEM ZIT???
Na svete žije takmer 7 miliárd ľudí. Zemi je aj 5 veľa vzhľadom na extrémne veľkú spotrebu vody, výrub lesov, výrobu plastov, spaľovanie skleníkových plynov atď. (ak to nezmeníme, do sto rokov bude väčšina z nás mŕtva) . Tak sa môže zbaviť aspoň tých, ktorým sa neoplatí žiť.
Za urcitych okolnosti(=napojeny na pristoje v dlhodobej kome atp) ano, pretoze keby nema pristroje bol by mrtvy tak na co to predlzovat a plytvat peniazmi. Keby mam lezat v nemocnici v kome napojeny na dychacie pristroje to ma mozu radsej odpojit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Tak ako je pre mnohých ľudí neprijateľná otázka potratov, tak to je aj pri eutanázii. Ide o ľudský život, ktorý má nevyčísliteľnú hodnotu, pretože ide o ľudskú bytosť, ktorá má dušu.
Na svete žije takmer 7 miliárd ľudí. Zemi je aj 5 veľa vzhľadom na extrémne veľkú spotrebu vody, výrub lesov, výrobu plastov, spaľovanie skleníkových plynov atď. (ak to nezmeníme, do sto rokov bude väčšina z nás mŕtva) . Tak sa môže zbaviť aspoň tých, ktorým sa neoplatí žiť.