áno, už 4 roky mám jedného človeka pri sebe o ktorom nedokážem napísať, že by som ho ľúbila... Som sním, pretože je to už pomaly ale isto zvyk, ktorý už nedokážem ovplyvniť.. Kedže mu pomáham zo všetkých síl, lebo má uplne idiotsku rodinu, ktorá o mne začala šírit, že som s nim kvôli peniazom.. TOto je samozrejme najlepši vtip aky som počula, kedže ja som tá, čo ho pomaly živí!!! Jeho mater nebola ochotná ma potvrdiť ani na FB za priatela, aj ked sa zvykla tvarit, že AKOŽE proti mne nič nemá... Citila som sa ako najvačšia špina bez toho, aby som ňou vôbec bola a to všetko vďaka jeho milej sestre, ktorá začala klebetit, že ho vraj podvádzam, čo taktiež nie je pravda! PO tejto jej informácii jej uveril, lebo pochádzam z maleho debilneho mesta v ktorom su zakomplexovaní ludia, ktorí túto informáciu potvrdzovali bez toho aby ma poznali! Pred rokom ma podviedol a potom ma na kolenách prisiel odprosovať na kolenách, že to nechcel, lebo ma lubi a že to bolo preto že nevedel komu už veriť, lebo ho magorili zo všetkých strán... Ja som samozrejme pristupila opetovnému vzťahu... PO tom všetkom mu neverím, ale nechcem ho opustiť.. Mám ho rada a prirastol mi po tolkych rokoch k srdcu a viem že nikoho okrem mňa a mojej rodiny nemá... Je toho toľko, ale serem už na to...nemám silu ani byt k nemu milá a stále mu nadávam a ponižujem ho, čo mi je samozrejme následne ľúto...To je už raz tak, keď nesebecky ostávate s človekom o ktorom ani neviete či ho ľubite.. občas mám pocit, že keby ho už vtedy necham, možno by som si našla niekoho s kym by som sa tak netrapila... Nejak takto vyzerá môj vzťah! :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Niesom.
áno určite to tak bolo myslené.
ach !
a zadaný som ...
a čo že si z Trnavy?, ja som tiež z Trnavy