ty čo hlasovali za Nie sa čudujem ale šak čo už inak by tam tá odpoved Nie bola zbytočná no tak ale každé ráno hm ja by som dal tak že na začiatku školského týždňa rteda v pondelok ráno ...a v piatok po konci školského tyždňa nakonci vyučovania to by bolo lepšie "podlamňa" ..v X štátoch to tak je
a tiež nie som za to, aby ma nútili skladať sľub vernosti vlasti, keď si budem meniť občiansky. nikto ma nedonúti povedať, že skladám vernosť slovenskej republike. tak asi budem bez občianskeho, ak ten kokotský zákon prejde.
mne stačilo ked to každy rok som musel počuvať na dvore a držať pritom p!ču, čo je hymna? oslavná básen Slovenska? možem jebať ! Jedine na čo som hrdý že máme krásnu prírodu, aj tu si ničíme..Slováci su není hrdý národ a takéto zákony to nezmenia ,ale môžu to zmeniť iné zákony..
Veď samozrejme... Sme banda vymletých, ktorí ani nevedia názov hymny či nepoznajú ksicht svojho prezidenta. Tak si nimi pekne polepíme triedy, auta a domy nech sme "uvedomelým štátom"... Čo keby nám radšej páni poslanci na čele s Ficom zaplatili zo svojich úbohých platov napr. výlety po SR? Nebolo by to lepšie uvedomenie? Ach.. Som ticho radšej..
Mimochodom, aj tak nám tá ranná hymna hovno pomože..
Ale SNS asi celkom dobre padne, keď nestratí svojich skalných "národne orientovaných" voličov, lebo pchá ľuďom do hláv iba blbosti o spievaní hymny, ktoré sú aj tak dosť nereálne a ich zlodejina hrá pre zmenu druhé husle ...
Aj keď, bolo by to Americké. Všade hymna, všade vlajky, stále sľuby vlasti. Praví Slováci!
Posledne sa učiteľka na psychológii rozplývala nad tým, ako v Amerike majú úžasne urobený kult osobnosti. Ako každé malé dieťa pozná amerických prezidentov, ako všade visia ich obrazy a tak.
A ja jej na to, že v ZSSR to bolo podobné s Leninom a Stalinom. A tam mali tiež riadny kult osobnosti. Každé dieťa ich poznalo.
ja navrhujem ze tiii co chcu spievat hymnu, nech su v skole o 30 minut skor, a moze spievat. my ostatny si dlhsie pospime, a prideme v klude do skoly na osmu a potom bi sa vydela kolko ludii bi mu tam slo spievat/pocuvat nejaku hymnu. a sns sa hovorii o "hrdosti" ked rozkradla stat. ved stacii pozriet ako sa nabalili za meciara, a teraz ties. tak jasnee ze maju bit na co hrdyy, ved inde bi si tak nenakradli ako na slovensku.
vlastenectvo si nikdo nevybuduje tym ze bude spievat hymnu kazde rano... som slovak mam rad slovensko ale nemam rad tych smradlavych politikov... ako mam byt hrdy na svoju vlast ked politici nicia meno nasej vlasty..
kludne ja rada spievam....ale hymna je na slavnostne udalosti a nemala by sa vnucovat....okrem toho pochybujem ze by nám tých 5 minut spievania vzali z hodiny takze by sme asi museli chodit do skoly skor...a to teda nechcem
no ako je to riadna hovadina...........nikdy ..ALE ma to jednu velku vyhodu .....ubudne ti z hodiny ..... ale keby ze tio malo byt este pred hodinou ...prist skor do skoly tak byzovne ze ne...
a to kde sme v Rusku? jak za komunistov ..... ešte obnovia pioneierske tabory aby sme boli vlastenci a , natrieskaju nám do hláv že madari sú svine , aj ked mne osobne nič nespravili, čiže je to blbosť hymna nech sa spieva vtedy ked sa ma pri nejakej príležitosti
keď som to videla v telke takmer som spadla na zadok.. môžem to osrať taký systém... nech sa oni poslanci zakaždým jak prídu prejednávať zákony .. tak nech spievajú hymnu.. idioti.. väčšie kktiny nevedia vymyslieť.. nie že by vymýšľali normálne zákony.. hlavne "jasné" ale dristy im behajú po rozume..
mne to pripada ako zneuctenie hymny ....hymna nieje ako pesnicka ktoru si piskame a recitujeme kazdy den,ale mala bi sa pouzivat pri slavnostnych prilezitostiach...to je moj nazor
je to na smiech....kazde rano je trocha prehnane....ako ak si uz tak velmi chceme vaazit tu nasu hymnu, ta neh sa povinne spieva len pri prilezitostiach ... otvorenie skolskoho roka, nejake sviatky a tak....bo takto uuplne to bude na smiech...a ako tu uz niekto raz povedal, radsej sa necham vyhostit ako sa tohto zucastnit ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a tiež nie som za to, aby ma nútili skladať sľub vernosti vlasti, keď si budem meniť občiansky. nikto ma nedonúti povedať, že skladám vernosť slovenskej republike. tak asi budem bez občianskeho, ak ten kokotský zákon prejde.
Aha, hentí majú podobný zákon, sme snáď horší ako oni? ...
Pozrite, hentí majú lepru, sme snáď horší ako oni? ... Aj my chceme!
Navyše ani mňa by nikto nič spievať nedonútil, ani keby šlo o našu hymnu a mali ma zabiť a i tak väčšina chodí na vyučko neskoro.
Veď samozrejme... Sme banda vymletých, ktorí ani nevedia názov hymny či nepoznajú ksicht svojho prezidenta. Tak si nimi pekne polepíme triedy, auta a domy nech sme "uvedomelým štátom"... Čo keby nám radšej páni poslanci na čele s Ficom zaplatili zo svojich úbohých platov napr. výlety po SR? Nebolo by to lepšie uvedomenie? Ach.. Som ticho radšej..
Mimochodom, aj tak nám tá ranná hymna hovno pomože..
Vzbudila si vo mne túžbu zaspievať si ju
mne sas hrozne páči, podľa mňa je naša hymna najkrajšia, ale dookola ju furt vyškrekúvať..to by ma nebavilo. a isto ani tie deti
Posledne sa učiteľka na psychológii rozplývala nad tým, ako v Amerike majú úžasne urobený kult osobnosti. Ako každé malé dieťa pozná amerických prezidentov, ako všade visia ich obrazy a tak.
A ja jej na to, že v ZSSR to bolo podobné s Leninom a Stalinom. A tam mali tiež riadny kult osobnosti. Každé dieťa ich poznalo.
Ale vraj proste v USA je to super.
a vobec, cely ten napad je picovina..
Neuznavam tento absurdistan a ocakavam ze to prejde. Bude o dovod na emigraciu viac...
a ten sľub vernosti... na takéto veci ľudí jednoducho nemôžu nútiť!
A Amíci si na dvere dávajú slovenské vlajky?
(nic proti nemu samozrejme ja pijem asi este viac jak on)