ano, viem, ze hip hop by bol najlepsi vladca, akeho svet moze mat. je spravodlivy, pozorny voci potrebam ludi. proste neviem o nikom, kto by bol na vladnutie svetu vhodnejsi ako hip-hop.
@pukyy bo to tak chce boh hip-hop je nas zivot nas vzduch hip-hop dychyme hip-hop jeme s hip-hopom staveme a s hip-hopom ideme spat.at zije hip-hop mozete stym robit co chcete hip-hop tu bude navzdy hip-hop forever
mylsim si ze hip hop by bol velmi dobrym panovnikom,lebo hip hop si vie povedat svoje a hlavne to vie povedat s citom, a este ma niekedy aj zlate zuby tak kto iny by bol lepsi panovnik ako niekto so zlatymi zubami od vietnamca?
@majajaj Lenže potom by takí kreténi bili každého, čo by si tiež vedel povedať svoje a nesúhlasilo by to s tým, čo si myslia oni. To by bola ďalšia diktatúra, ale oveľa väčších primitívov.
fuj hip hop je to najotrasnejsie a najtrapnejsie co som kedy pocula vsetci ti namysleni raperi nech si vylizu ich zadky.........ste trapny kokotkovia!!!!!!!! hahah ste akurat tak na smiech! taka hudba ze dovi dopo otras ble fuj hip hop is dead
fuuu ja mam v obcianskom ze punker...inak som bol volit teraz do eu parlamentu a dal som stranu cislo 4 slovenska alternativna indie strana, sice som aj rozmyslal nad socialnemu drumbasovemu hnutia a ich programu za legalizaciu marihuany...ale hip hopovu stranu som nevolil ich kandidatka sa mi nepacila a navyse nemam rad ked su mi nohavice velke
dala som sice ano,ale aby vladol svetu?to nie....kazdy si moze pocuvat co chce,ja nikomu tiez neberiem jeho hudbu aj ked hip-hop vnimam aky je ae aby vladol svetu?nie...si predstav keby bola jedna uplne dokonala pesnicka....nebol by ten svet nudny?tak isto je to aj s hudbou....
kriste zas primitivna anketa..nech si každý počuva a nech každý uznava to čo sa mu páči,hiphop,sladaky,metal,rock,pop,techno,elektro,emo...ved vsetci sme rozdielni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Len si vezmi: nie každy počúva hip-hop a tak netuším, prečo by mal vládnuť svetu!
čo ak sa to napr. ľuďom, ktorí maju radi Disko, nepáči?
čo ak sa napr. Punkerom nepáči štýl obliekania hoperov?
to .. že niekto je strašny kopirant ešte neznamena, že takíto musia byť všetci!
Ja len tak no..a na záver žee.. trebalo by sa kúsok spamätať..
: tipoval by som že máš 14 looooool
@23 taktiez suhlasim
@peter piper za to že si socha ešte nemusíš iných urážať
FUJ!
hej...
a presne som vedela, že túto jebnutú diskusiu si založil ty...
takých degenov ako si ty tu viac nie je...
@krutafunebracka ty naozaj nie si kruta?sklamal som sa v tebe.
ale kebyze sa tak stalo, pridam sa na stranu partizanov