@pinci Mne je to jasné, ale podľa otázky to vyzerá že to chce nejako zariadiť aby to bolo možné, napríklad oplodniť chlapa. Len neviem ako by to bolo so ženami
tak oni mať deti nemôžu, môžu si ich buď len adoptovať alebo lesbický pár požiadať o darcu "mlieka" ... a dieťa v takom páre môže byť vychované lepšie ako v normálnom páre ... síce sa môže cítiť divne ... všetko je to len vec výchovy
@sven ano zahlasoval som lebo som proti tomu aby mali homosexali vlastne deti aj ked by som bol za ak by sa kazda ziadost o adopciu deti u homosexualneho posudzovala zvlast a niektore by boli schvalene.
a prečo by nemali mať? sú to normálny ľudia! (na rozdiel od NIEKOHO, že svan) a dieťa bude určite šťastnejšie v rukách dvoch milujúcich matiek alebo otcov ako v detskom domove alebo u nejakých tyranov a alkoholikov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
btw podla poslednych preferencii by vo volbach smer len tesne mozno aj to ho stve