kazdy ma pravo na vlastne sukromie, ak by to tak nebolo, tak by sme boli rovnaki fasisti ako ti co si chodia rozumne pochodovat niekde.. takze nie.. na to, ze robia hlupost by mali prist sami
len neviem ci je toto sranda a neviem ako by to v praxi mohlo fungovat, aby to bolo spolahlive, nie som george orwell, aby som si vedel vymysliet nejake sposoby a predstavit si, ako to raz v buducnosti bude mozne
@pubertaslatinocelny To od teba v rámci ankety nikto nežiada Myslím si že na to, aby niekto vzal v úvahu, že by niečo bolo možné, zákonite netreba aby si aj vedel predstaviť, ako by to fungovalo Teda ak by to nebolo zisťovanie indetity pomocou samonavádzacích čípkov o priemere centimentrov. To by ma veru ovplyvnilo a bol by som jasne za
@n0win0u na druhej strane, keby boli títo ľudia identifkovaný pre neverejné účely, by to pri ich násilných trestných činoch na iné etnikum malo svoj význam. Len či by bol dosť veľký na to aby to stálo za to čo už je iná otázka ...
@pubertaslatinocelny Áno tvoj nick je tu, nie tvoje meno a fotka Myslel som že sa nájdu podobný, ktorý chcú byť za každú cenu zaujímavý Neboj, vyrastieš z toho
myslím si že tým, že sa človek vyberie na pochod už sám verejne dáva najavo svoj postoj, tak nevidím dôvod, prečo by ich mená nemali byť zverejnené ...
veď keď sa už raz rpe niečo rozhodnem a viem čo robím tak sa nemám pre čo skrývať ...
aj keď na druhú stranu, väčšina členov takýchto skupín ani nevie o čo tam ide ... idú sa pobiť, porobiť bordel po meste, alebo len tak potrebujú veľkú skupinu ... každý taj je pre niečo iné ale len málo z nich vlastne vie o čom to je ...
@semhamforas on je uber kkt... dat si na webku fica... paneboze... vsetci politici su spini ci uz pravica alebo lavica ale on toho fica uctieva... to je strasny dement...
NIE jedno veľké NIE bol by to krok 20 rokov dozadu tých ktorí robia bordel a porušujú zákon(napr propagácia nacizmu atp) nech zatknú a postavia pred súd.
pre niekoho je radikálny pochod ten, a pre niekoho zase onen. takže teraz treba filmovať a zverejňovať všetkých. nech o nás vedia všetko, však mne to je jedno, že o mne nejaký kokot vie kedy, kde, čo a ako robím nie? tato diskusia je p....
oni ich vsetkych monituruju uz davno , vsetkych ich poznaju aj bez toho aby si od nich pytali obciansky tak ako monituruju pokec atd. kamaratov otec je policajt na protidrogovom , kamarat si dal do UZAMKNUTEHO albumu fotku sisky a oco mu volal , ze si to ma dat prec ale to bolo pred mnohymi rokmi uz sme mudrejsi a nefajcime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
len neviem ci je toto sranda a neviem ako by to v praxi mohlo fungovat, aby to bolo spolahlive, nie som george orwell, aby som si vedel vymysliet nejake sposoby a predstavit si, ako to raz v buducnosti bude mozne
@n0win0u na druhej strane, keby boli títo ľudia identifkovaný pre neverejné účely, by to pri ich násilných trestných činoch na iné etnikum malo svoj význam. Len či by bol dosť veľký na to aby to stálo za to čo už je iná otázka ...
Ale zaujímalo by ma, čo si predstavuješ pod pojmom radikálna skupina. Ja si napríklad predstavujem naše vlády od 89.
(Dufam, ze z toho nevyrastiem )
veď keď sa už raz rpe niečo rozhodnem a viem čo robím tak sa nemám pre čo skrývať ...
aj keď na druhú stranu, väčšina členov takýchto skupín ani nevie o čo tam ide ... idú sa pobiť, porobiť bordel po meste, alebo len tak potrebujú veľkú skupinu ... každý taj je pre niečo iné ale len málo z nich vlastne vie o čom to je ...
To sú všetci pochodujúci tajne zosraní, aby sa niekto nedozvedel, že pochodujú?
Asi nepochodoval za zdravé raňajky.
BTW: aké právo na súkromie?
Nerozumiem, načo človek v tomto potrebuje právo na súkromie
Keď idem niečo podporiť, tak hádam ako individuálna bytosť, nie ako bezmenný jedinec z davu ...
To má v mojich očiach podobnú logiku ako podpísať sa kvôli súkromiu pod petíciu len hviezdičkami
A neviem, zo všeobecného hľadiska mi inštitút tajnostkárskeho súkromia príde zbytočný, predpokladám a dúfam, že časom vymizne ...