Ahojte, rada by som sa opýtala aké sú podľa vás steady's topánky? rada by som si ich kúpila no neviem ako je to s ich kvalitou budem rada za vaše odpovede
Ja ich mám... No kvalitou asi podobné ako steely.. je to obyc kozenka, v ohyboch puka, ničí sa, už tam mam skoro dieru. Inak by to chcelo este vložku do topanok a poriadne hrube ponozky lebo päta nohy sa veľmi rada derie o tu ocel... Dnes by som si ich už nekupil, radšej original armadne boty od amikov, britov alebo bw pripadne keď už glady tak skôr dr. Martens
@trtken aj nad Martens som premýšľala, ale tvar sa mi beznádejne nepáči a keď som ich mala obuté mala som pocit že mi ich vnútri lieta noha...premýšľala som aj nad oroginál kanadami, ale takmer nikde neviem nájsť nenosené v mojej veľkosti nohy -40,5- o je KMM kvalita rovnaká ako steel a steady's ?
Ale zas nevyhodou kanad je, že nemajú oceľovú špicu.. povacsinou ... a pri pogu ked si ludia skacu navzajom po nohach je ten rozdiel cítiť skor sa hodia do kapsacov a na turistiku, pripadne pohodlnejšie bezne nosenie.
No ked to mam porovnať tak steadys su o nieco lepšie ako steely, ktoré sa doslova rozpadávajú. Mojej kamaratke sa dokonca na steeloch urobila diera zospodu. Dodnes nechapem ako sa to dá. Na steadys sa mi nic take nestalo. Podrazka je z masivnej gumy... No len to nosenie je nepohodlne a to pukanie v ohyboch. Ale ked sa o ne budes srararr možno vydrzia dlho
inak pocul som, ze najlepšie su culty, ale nemam s nimi skúsenosť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
No ked to mam porovnať tak steadys su o nieco lepšie ako steely, ktoré sa doslova rozpadávajú. Mojej kamaratke sa dokonca na steeloch urobila diera zospodu. Dodnes nechapem ako sa to dá. Na steadys sa mi nic take nestalo. Podrazka je z masivnej gumy... No len to nosenie je nepohodlne a to pukanie v ohyboch. Ale ked sa o ne budes srararr možno vydrzia dlho
inak pocul som, ze najlepšie su culty, ale nemam s nimi skúsenosť....