Vraj by si mal mať nastavené najväčšie rozlíšenie, to síce mám a nejde mi to, keď som ti dala nižšie rozlíšenie, tak mi to išlo ale nemala som to widescreen tak som sa na to vyjebala a viem hrať aj bez toho
@carrie ani nie, mne to celkom tiež vadí, keď vidím kto má aký obrázok a kto nemá Steam a pod.
@cvirik888 keď nájdeš riešenie, pošli mi TS, tiež mám tento problém a celkom mi to vadí, hľadal som v nastaveniach, ale nič tam také nieje čo by to nejako zmenilo, ale predpokladám že to isté si už skúsil aj ty
Každopádne, asi by nebolo odveci (ak vieš po anglicky) nahlásiť Bug oficiálnou cestou cez menu, alebo napísať Steam supportu, keďže toto je hra od Valve.
Aha, pardóóón, teraz som si uvedomil... vy sa bavíde o verzii 1,6, že?
No, tak tú už nehrávam, ale Source má podobný problém.
A logicky, že ak sa dotyčný pýta na takúto vec, asi má originálny steam, nakoľko Non-steam CS avatary nikdy neukazuje (aspoň pri Source verzii to platí).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@carrie ani nie, mne to celkom tiež vadí, keď vidím kto má aký obrázok a kto nemá Steam a pod.
@cvirik888 keď nájdeš riešenie, pošli mi TS, tiež mám tento problém a celkom mi to vadí, hľadal som v nastaveniach, ale nič tam také nieje čo by to nejako zmenilo, ale predpokladám že to isté si už skúsil aj ty
Každopádne, asi by nebolo odveci (ak vieš po anglicky) nahlásiť Bug oficiálnou cestou cez menu, alebo napísať Steam supportu, keďže toto je hra od Valve.
ale teraz mi to je jedno..v každom prípade..ak na to prídete..dajte vedieť
No, tak tú už nehrávam, ale Source má podobný problém.
A logicky, že ak sa dotyčný pýta na takúto vec, asi má originálny steam, nakoľko Non-steam CS avatary nikdy neukazuje (aspoň pri Source verzii to platí).
a musis byt online vo friends
tak nájdu sa ľudia čo nevedia že medzi NS a Steam je rozdiel a stačí aby to videl na obrázku alebo u kamaráta ... nikdy nevieš ...
btw Source má s tým problém? ....hrám na 800x600 a avatary hráčov vidím stále jediné čo sa mení pri rozlíšený je rozloženie a GUI Steamu
tak som to nemyslel že ho nemáš , ale nevadí nepochopili sme sa