ja mám steely, zatial držia pokope a to už majú svoj vek, aj keď poznám ľudí ktorím sa poorali úplne, ale to sa stáva, keď v nich aj spíš. no poznám veľa ľudí ktorí ich majú už dlho a nemajú žiadne problémy. treba sa o nich starať sem tam, aj keď koža časom popuká, nie je to až taký problém zachrániť. ak si kúpiš farebné, tak rátaj s tým že časom budú farebnejšie, lebo čierna farba sa bude ošúchavať a ostane len farebný podklad, ale nebude to až také tragické. inak sú to dobré boty, nepremoknú a je v nich fajne no keď sú mrazy tak trochu ťahá zima od ocele, ale to teraz nie je aktuálne veľa zdaru
o to pri nich ide.. ako kanady proste... ale s ocelkou... to sa ti nerozjebe .. dáš za to ťažku sumu ale vydržia.. je to ale otázka vkusu.. ja by som to nenosila.. stíly škatulkuju ludí
Ja co som mal Bad Fightery..drzali mi pokope 6 rokov. Vlastne oni su funkcne a pokope aj teraz,len az mi srdce place,ked sa na ne pozriem. Kupim som Culty a to su podla mna botky najlepsie na svete. Vobec ma neodierali,ja som cakal zas dieru v pate,ale nic,noha ako vo vankusiku. Uplne genialne sa mi v nich bezi a su podla mna lahké.V porovnani s tymi co som mal pred tym.
A treba sa o botky poriadne starat a vydrzia fakt dlho. Ja tie moje raz za 4 tyzdne prelakujem, natrem a tie moje culty vyzeraju jak nove (skoro .Tiez ked vidim,ze idem do dazda,do snehu,ak cakam,ze bude na nich sol,tak pred tym ich vzdy ponatieram poriadne.
Ale naozaj,tazke boty su najlepsia obuv a za poslednych no 6-7 rokov som nosil malokedy nieco ine
ja mam culty a su velmi, velmi,....velmi kvalitne. to o steeloch som pocul aj ja a jedneho "rozpadu" som bol aj svtedkom. odporucam culty a pridavam sa k Cinkymu, vo vsetkom ma pravdu
Aj ja mam Culty a tiez musim suhlasit s Cinkym. Najlepsie boty na svete. Steely som nemala,ale tiez som pocula,zevraj sa moc rychlo rozpadavaju. ale vela je podla mna aj v starostlivost. Ak sa o ne staras jak ten ujo v prispevku 13. vydrzia ti urcite dlhsie,ako ked tie boty ochranny lak ani nevidia.
noo viacery ,i vraveli ze culty su najlepsie ... no ja som pocula ze steely maju prvu dole podrazku a potom ze pukaju ako ked nohu krcis noo aale to tomu sa 100% neda zabranit .. a kolko dierkove mate??
Steely sú naozaj fajn obuv a som s nimi spokojná Lenže: v lete moc teplo a v zime je v nich zima od ocele... Keď sa o ne staráš mali by vydržať Záleží už len na tebe.
Steel Boots mam tiez..uz asi rok..predtym som tiez mala Bad Fighter,ale tie neboli dobre..ma v nich nohy boleli..ale Steely to je makucke strasne pohodlne...krasne,,..a co sa tyka tej kvalitky,tak su uzasne v tomto..nic s nimy zatial nemam..ani kamoska co ich ma uz dva roky..jak nove..Steely len odporucam..najlepsie boticky na svete
ja som pocula na Steely vela nadavok...kamosovi sa totalne rozpadli - a to ich mal sotva mesiac...Tie starsie vyrobene,boli kvalitnejsie ale tieto novsie su uz nanic.Zvazovala som co kupit.rozmyslala a nakoniec som kupila znacku Busta Grip...tym,ze mam sirsiu slapu - tak mi Culty az tak dobre nesedia.Mam 15 dierkove - cierne.Som s nimi maximalne spokojna,navyse maju tu vyhodu,ze sa ti ocel nedotyka rovno nohy...je to odizolovane nejakou vrstvou
Steely sa vraj rozpradnu celkovo mi prijdu len take akoze Ja budem mat vojenske original, tym padom mam iste, ze sa len tak nerozpadnu. Celkom dobre su vraj Culty...
no presne toto o Steeloch sa šíri aj tu u nás... veľa sa rozpadávajú...
ja osobne mám SHARK-y a som veľmi spokojná pred tým som mala Bad Fightery, ale na tom zlome, ako sa krčí noha popukala koža, tak som ich dala reklamovať...
osobne si už neviem predstaviť na sebe inú obuv... dosť pohodlné to je... len tie prvé 2 týždne sú u mňa pri nových botách stále ako sebatrýznenie
už mám boty niečo viac ako rok, a neviem si ich vynachváliť keď si ešte kúpite do nich nejaké formovacie alebo zateplené vložky, ani zima nie je...
len v nich nikdy nestúpajte v lete do kopca na hrad... som myslela, že mi nohy odpadnú
ale inak vrele odporúčam kúpiť si ich
a @10 : nie je pravda, že škatuľkujú... nosí ich veľa rozdielnych skupín ľudí, a dokonca v Poľsku som ich videla na každom treťom človeku... jedna 60-ročná pani mala dokonca červené Martensy... každému, čo sa páči...
Ja mam boty .. konkretne z metalshopu a zatial som s nimi spokojna!... 20 dierkove cierne ... take pracky su este cez bok... chcem este jedny polky, len je to draha zalezitost ked chcem momentalne aj inym na vianoce nejake darceky pokupit.... Ale tie boty su rozhodne skvele, ale bolo by dobre keby si ich priamo v nejakom shope vyskusas a neber väcsie! .. lebo sa ti skor rozpadnu ako tie co ti budu fajn akurat..
steely nikdy. uz len s dovodou ze ich nosia punkery a male socky co nemaju na ine boty,nakolko su najlacnjesie na trhu(netreba brat osobne,nemyslim tym nikoho konkretne tu).sorry som strasne proti punku a anarchi,nech zije WP ale to odbacam.podla mna su tieto boty v poslednych 3-4 rokoch len temou rozpadu,vsetci zatial co ich mali mi hovoria to iste.hlavne ked som bola svedkom odlepenia podrazky na 3mesacnych steeloch.najlepsie boty su Martens a Culty,po pripade Shark.
Ja mam kupovane s armyshope Red Roostery a mala som aj jedny klasicke vojenske na vrchu s dvojitou prackou,ktore ale uz bohuzial nemam.Moje red roostery,14dierkove mam cca dva roky aj nieco,nestarala som sa o ne skoro vobec,sem tam natrela kremom a vymenila snurky bo biele sa mi dost zajebavaju,su stale v genialnom stave a este furt ich nosim ci je leto alebo zima,maju akurat odretu uz paradne spicku a lame mi to srdce,su moja pycha a radost ale inak sa krasne lesknu,drzia a nepremokaju.
Teraz si vybavujem zateplenu obuv s velkoskladu armadnych odevov a doplnkov co typujem ze tie boty mi dalsich par rokov vydrzia.Svojim red roosterom typujem este 3 roky nosenia urcite
@24 Pekná gramatika, ty národovkyňa strašná Hm, WP, tak to máš teda vymakaný hudobný vkus. Si "proti punku a anarchii", fakt jo? Vysvetli to podrobnejšie, nech sa zasmejem
No a aby som aj niečo k téme napísal, ja mám Red Roostery zopár dní, ale spokojnosť zaťáľ, do Steelov by som RADŠEJ neinvestoval.
No popravde povedane, chalani čo ich poznam ja mali viaceri kupene steely a bol som svedok ked sa kamaratovi odlepila podražka po tyždni nosenia. dalšiemu sa začali trhať nitky asi po mesiaci. steely neodporučujem kupovať. čo možem odporučiť zo svojej skusenosti, tak poradim boty invader. 10 dierove su lahšie ako 3 dierkove steely. mam ich viac ako rok a som s nimi viac než spokojny. je pravda že su drahšie ako steely ale zas maju vyhodu že su pohodlne a velmi lahučke a stači ich preleštiť suchou handričkou a su stale pekne naleštene.
waagbistritz69 pokial ide o teba, tak WP neni ani zdaleka o hudobnom štyle, ide o politicky nazor a o osobny postoj človeka k dnešnemu svetu. Hudba patri k zabave a to je to posledne čo sa tyka WP.
Pre Shelbynu: neodporucam Steel,nema s nimi dobre skusenosti.Kupila som si
cerveno-cierne a pocase a po par kopancov sa na niektorych miestach ukazala zlta farba a nejde to ani zaboxovat po kratkom case sa podrazka schodi. hlavne davaj pozor aby to bola prava koza, ja si planujem kupit nove boticky,tentokrat cisto cierne na overenej a otestovanej stranke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
o to pri nich ide.. ako kanady proste... ale s ocelkou... to sa ti nerozjebe .. dáš za to ťažku sumu ale vydržia.. je to ale otázka vkusu.. ja by som to nenosila.. stíly škatulkuju ludí
A treba sa o botky poriadne starat a vydrzia fakt dlho. Ja tie moje raz za 4 tyzdne prelakujem, natrem a tie moje culty vyzeraju jak nove (skoro .Tiez ked vidim,ze idem do dazda,do snehu,ak cakam,ze bude na nich sol,tak pred tym ich vzdy ponatieram poriadne.
Ale naozaj,tazke boty su najlepsia obuv a za poslednych no 6-7 rokov som nosil malokedy nieco ine
keď zarobím chystám sa kúpiť si 10 alebo 15 dierkové
ja osobne mám SHARK-y a som veľmi spokojná pred tým som mala Bad Fightery, ale na tom zlome, ako sa krčí noha popukala koža, tak som ich dala reklamovať...
osobne si už neviem predstaviť na sebe inú obuv... dosť pohodlné to je... len tie prvé 2 týždne sú u mňa pri nových botách stále ako sebatrýznenie
už mám boty niečo viac ako rok, a neviem si ich vynachváliť keď si ešte kúpite do nich nejaké formovacie alebo zateplené vložky, ani zima nie je...
len v nich nikdy nestúpajte v lete do kopca na hrad... som myslela, že mi nohy odpadnú
ale inak vrele odporúčam kúpiť si ich
a @10 : nie je pravda, že škatuľkujú... nosí ich veľa rozdielnych skupín ľudí, a dokonca v Poľsku som ich videla na každom treťom človeku... jedna 60-ročná pani mala dokonca červené Martensy... každému, čo sa páči...
Ja mam kupovane s armyshope Red Roostery a mala som aj jedny klasicke vojenske na vrchu s dvojitou prackou,ktore ale uz bohuzial nemam.Moje red roostery,14dierkove mam cca dva roky aj nieco,nestarala som sa o ne skoro vobec,sem tam natrela kremom a vymenila snurky bo biele sa mi dost zajebavaju,su stale v genialnom stave a este furt ich nosim ci je leto alebo zima,maju akurat odretu uz paradne spicku a lame mi to srdce,su moja pycha a radost ale inak sa krasne lesknu,drzia a nepremokaju.
Teraz si vybavujem zateplenu obuv s velkoskladu armadnych odevov a doplnkov co typujem ze tie boty mi dalsich par rokov vydrzia.Svojim red roosterom typujem este 3 roky nosenia urcite
No a aby som aj niečo k téme napísal, ja mám Red Roostery zopár dní, ale spokojnosť zaťáľ, do Steelov by som RADŠEJ neinvestoval.
waagbistritz69 pokial ide o teba, tak WP neni ani zdaleka o hudobnom štyle, ide o politicky nazor a o osobny postoj človeka k dnešnemu svetu. Hudba patri k zabave a to je to posledne čo sa tyka WP.
cerveno-cierne a pocase a po par kopancov sa na niektorych miestach ukazala zlta farba a nejde to ani zaboxovat po kratkom case sa podrazka schodi. hlavne davaj pozor aby to bola prava koza, ja si planujem kupit nove boticky,tentokrat cisto cierne na overenej a otestovanej stranke
» www.stopa-revolutionstyle.com/kontakt.php...
tak vela stastia...
a teraz v BA v www.rebelshop.sk predajni za take cany ako na nete, ale mas si ich kde aj vyskusat.