ahojte. chcela by som sa opytat - ti co chovate doma psov alebo ti co viete - ako stare steniatko vazi 500gramov? je to jedno aky druh (len prosim napiste druh a vek) dakujem
no to je predsa jedno! ide mi to ake stare je, potrebuejm to na porovnanie niecoho. chapes? potrebuejm to ale ceklom presne. je mi jasne ze bernsky moze byt 2tyzdnovy pri tej vahe a civava o vela viac. to mi doslo
"mne to je jedno chapete? proste sa pytam tych co chovaju. tro je jedno co. aach" .... cize odpoved je u bernskeho salasnickeho to moze byt vo veku 4 - 6 tyzdnov.
"preboha mne nejde o urcovanie veku...len som sa pytala ci neviete." toto si nejak odporuje "alebo ti co viete - ako stare steniatko vazi 500gramov? je to jedno aky druh (len prosim napiste druh(smajlík) a vek)"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
inak nechovám.... ale ak je prežraté, tak môžu byť údaje veľmi skresľujúce
čiže dané 500g šteniatko môže mať pár dňov/týždňov/mesiacov/rokov .. tak?
"preboha mne nejde o urcovanie veku...len som sa pytala ci neviete." toto si nejak odporuje "alebo ti co viete - ako stare steniatko vazi 500gramov? je to jedno aky druh (len prosim napiste druh(smajlík) a vek)"
inak mna by zaujimalo aky stary je 500gramovy mops