Teda, vy možno nie a asi sa vás nájde plno takých, ktorí mi tu budete písať "Tak choď von, neseď za počítačom...." Už aj to je samé o sebe stereotyp. Aj snaha urobiť niečo netypické..
Este pred dvoma mesiacmi som.mala tento ppcit aj ja, taky...nuda, nuda, nuda.. Ale teraz mam "iny" stereotyp, ovela lepsi a zabavnejsi.. nestazujem sa, som prave rada..
Odporúčam ti zrobiť si jeden výlet, po ktorom sa ti zmení myslenie .
Ja som sa nedávno vybral do západnej Európy, kde som opustil všetky veci, minul všetky peniaze a prakticky pár dní som nemal kontakt so svetom a nemal som sa ako dostať domov, nemal som už takmer za čo jesť . Nakoniec som sa dostal domov a odvtedy si viem vážiť obyčajné "stereotypné" veci.
Proste ako sa všade hovorí, šťastným ťa dokážu urobiť obyčajné veci až vtedy, keď o všetko prídeš. Pozri si film Fight club. Perfektný film, kde vysvetľujú, čo je to skutočne šťastná a pokojná duša.
Adventure may hurt you but MONOTONY WILL KILL YOU.
najhorsie je, ze uz od mala to vtlkaju detom aj v skole do hlavy a neznasam ucitelkine reci typu "viete, cely zivot je jeden velky stereotyp, musite sa s tym zmierit, tak to proste chodi bla bla bla" .. preco by som sa s tym mala zmierit?!
da sa to zariadit aj inak a prisposobit si svet podla seba, aj ked je to niekedy tazke
@obliviate Ak myslíš to, že som spomínal, že si vážim "stereotypné" veci, tak to neznamená, že žijem v stereotype , to som nenapísal. Len som poukázal na to, že po tom mojom výlete som sa jednoducho naučil nebyť znepokojený stereotypom, ale takisto aj nebáť sa rôznych dobrodružstiev.
Nie nemám pocit, i ked sa nad tým zamyslím je to tak, áno ten pocit mám, ale nezamýšľam sa and tým. Nejako si to všetko užívam. Skončí sa niečo pekné, a aj ked musím realizovať ten stereotyp viem že sa mám tešiť na niečo zase pekné. myslím že -flageusdei- má pravdu. až keď človek príde o to čo normálne má začne si to vážiť. A nemusí to byť realizované len nejakým odlúčením sa od civilizácie miožno to má prísť samo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
kto sa doma nudí je ľajdák a lenivec ....
ak to všetko vieš, pekne od teba, treba skúsiť štrikovať, háčkovať, šiť na stroji a pod...
filip
Ja som sa nedávno vybral do západnej Európy, kde som opustil všetky veci, minul všetky peniaze a prakticky pár dní som nemal kontakt so svetom a nemal som sa ako dostať domov, nemal som už takmer za čo jesť . Nakoniec som sa dostal domov a odvtedy si viem vážiť obyčajné "stereotypné" veci.
Proste ako sa všade hovorí, šťastným ťa dokážu urobiť obyčajné veci až vtedy, keď o všetko prídeš. Pozri si film Fight club. Perfektný film, kde vysvetľujú, čo je to skutočne šťastná a pokojná duša.
Adventure may hurt you but MONOTONY WILL KILL YOU.
da sa to zariadit aj inak a prisposobit si svet podla seba, aj ked je to niekedy tazke
a ty vieš čo robiť, ked sa chytáš za makovicu?
filip
Čistý luxus životný... Totálne si užívam môj život,no fakt.že totálne ...
Až na občasné pár hodinové výpadky...