Aké máte najradšej? Podľa potreby väčšie, menšie ?
Ja preferujem užšie a menšie, hlavne, keď sa potrebujem dostať tam, kam potrebujem, len myslím si, že nastane problém, ak človek predčasne ulepí telo, to potom nejde až tak ľahko dole a umývať sa mi nechc
@artusios ja by som povedal že valček je potrebný vždy, hlavne sa dobre zasúva a potom to ide hore-dole ako po masle, problém však nastáva pri kritických miestach, tam sú efektívnejšie a lacnejšie štetky.
@karbyhokonstanta neviem čo máš proti štetkám, aj ty si už musel zažiť nejaké kritické miesto, kde si mohol použiť len štetku. Ten tlak, keď si potrebuješ niečo urobiť a nemáš nič iné poruke než štetku.
@marjy77 ako neviem či existujú aj maliarske šľapky, ja radšej v pracovných topánkach.
Ono tých štetiek je viac, najčastejšie sú čierne, žlté, alebo biele, ono je nevýhoda, že sa do štetiek až tak nevyznám, ale ak má človek nejaký tlak že niečo musí, podľa mňa siahne hneď po prvej.
@zmrdak Jasne jasné,ako každopádne je to potrebná vec,myslím si že sa hodí vždy a preto si jednu odkladám vždy v pivnici Keby som potreboval náhodou maľovať v izbe
@artusios no keď padajú chlpy, tak je zle, niečo nie je v poriadku, tam okamžite beriem druhú. Človek sa toho bojí, lebo na jeho práci zostanú chlpy. Zopár chĺpkov mi neprekáža, tie sa dajú dať dole aj ručne.
@artusios o dierky mi nejde, ja neodkladám doma žiadne, keď sú potrebné tak idem zháňať. Keď je kritická situácia, tak kašlem na veľkosť dierok, ide mi o praktickosť a funkčnosť, dobrá štetka predsa znesie všetko.
@nikol545 predpokladám, že ty štetky nepoužívaš, ty si zavoláš profesionálov, nie ? Prípadne môžeš niekedy ohlásiť aj mňa, hlavne ak potrebuješ na bielo, pri konci sa mi niekedy stane, že jednoducho bielu vyprsknem do okolia, najideálnejšie je, ak sa nedotkne žiadneho tela, lebo to potom treba utierať. Ale tak to sa stáva.
A čo je najlepšie a pre teba najideálnejšie, tak prvý krát som ti to ochotný spraviť zadarmo, stačí mi napísať.
@sveter tak potom si v poriadku, lebo toto fórum je o tvrdej drine a nie o zábave, hlavne ten čo sa tak živí sa nadrie, zábava je to možno pre toho kto sa na to pozerá. Predpokladám že aj ty sa len pozeráš.
@nikol545 však normálne, stačí mi napísať do TS, prípadne by som bol rád, ak by si prihodila nejaké fotky, aby som sa mohol pripraviť na to čo ma čaká.
@sveter takže si spojila príjemné s užitočným, neplánuješ s tým začať aj profesionálne ? Dá sa na tom skvele zarobiť a ak si študentka a budeš mať biele škvrny, každý ťa pochopí že asi čo robíš a ponuky sa ti budú sypať len tak.
@sisooolq už si to robila niekedy s valčekom ? Neboj sa, je to ľahké, len zasunieš a môžeš robiť čo chceš, ale odporúčam pohyby hore a dole, ideálne je neprestať a keď si vo švungu je to najlepšie, dostaneš prax a nebáť sa aj pritlačiť. To je potom najlepšie.
Ale ty asi nebudeš mať rada štetky, ale niekedy sa bez nich nezaobídeš, hlavne keď si budeš chcieť oddýchnuť, pretože niekedy sú jednoducho nevyhnuté a prepotrebné.
ja preferujem šľapky, sú predsa len lukratívnejšie, hrejú bez okolkov tam kde majú a niektoré majú aj dve pracky a nie len jednu, niektoré sú síce trošku umelé, ale mne to nevadí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A štetky po použití vždy umy, potom ich môžeš znovu použiť.
Ono tých štetiek je viac, najčastejšie sú čierne, žlté, alebo biele, ono je nevýhoda, že sa do štetiek až tak nevyznám, ale ak má človek nejaký tlak že niečo musí, podľa mňa siahne hneď po prvej.
valčeky ftw!
A čo je najlepšie a pre teba najideálnejšie, tak prvý krát som ti to ochotný spraviť zadarmo, stačí mi napísať.
Hovorí o farbení steny zrejme, ale po prvom prečítaní som tiež zostala akože.. was, o čom to trepe, do riti. Je to megadvozmyselné.
Ale ty asi nebudeš mať rada štetky, ale niekedy sa bez nich nezaobídeš, hlavne keď si budeš chcieť oddýchnuť, pretože niekedy sú jednoducho nevyhnuté a prepotrebné.
@zmrdak mam 21
Ty si skutočne zmrdák... Ako môžu niekoho napadať takéto kokociny.
@afew
A prečo si dávaš, že máš 15?
@afew aha a nerozumiem prečo si ma tagla? O__o
Tak to nie si sama.