@0 praveze sa o tom hovori vsade... a narozdiel od celebrit mu vyjardili sustrast najbohatsi a najznamejsi ludia tejto planety, vratane americkeho prezidenta...
@66janica6 uz vidim jak ides na moj koncert vsetci ki(y)vu hlavami , len ty tam stojis jak kokot , kukas jake mam zas tenisky , jake mam zas vlasy a ci mam retazku
apple som taktiez nikdy nemal rad, a nikdy nebudem, je to jedna neprijemna chamtiva firma, ale Steve Jobs bol jeden z najvacsich inovatorov a vizionarov, mal nadcasove napady a netreba zabudat ze Steve nebol len Apple, zalozil Pixar ci NeXT, urcite ho bude skoda...a produkt znacky Apple si aj tak nikdy nekupim
Poznala som ho iba z demotivational posters, kde si robili srandu z jeho choroby a toho, ze zomrie.(co mi s prepacenim prislo vtipne).
Apple ako znacku moc nemusim, ale bol to zjavne velky pan, kedze mal tolko penazi za svoje napady. Prave toto je jeden z prikladov ako si za peniaze zdravie nekupis, ale som presvedcena, ze kazdy co ma hociaku chorobu si za nu moze vlastnymi myslienkami a postojmi. A na zaver dodam, ze jeho smrt beriem len ako informaciu, nikdy som nechapala schopnost medii strhnut ludi do nejakeho fanatickeho zialu nejakej znamej osobnosti, ako to bolo napriklad u demitru. Moj zivot by sa nezmenil ani o kusok, ak by som o jeho smrti nevedela takze tak.
@dawnisuponus chamtiva firma, no lol..akoby ine firmy neboli chamtive..tak tym si to uplne zaklincoval..akoby bol apple stelesnenim satana na zemi..vzdy sa budem cudovat kde ludia chodia na tie svoje uzasne myslienky
@peter_piper o tej kvalite by sa dalo polemizovat.. poznam osobne minimalne 4 jablckarov, z toho 3 reklamovali veci, ktore sa nestavaju ani na asusoch a 1 reklamoval zhoreny spodok macbook white.. kvalita bola mozno 5 a viac rokov dozadu.. dnes uz to flakaju..
@tommyhot mozno len mali fakt stastie na nepodareny kusok ja zas poznam asi 5 jablckarov, ktori naopak, nemaju s nicim ziaden problem..a to len ja mam od nich 3 veci, kamos tiez..a podobne..ale mas pravdu i v tom ze to uz apple trocha flaka..poslednu dobu sa nesnazia o to, aby vyrobky boli dokonale, ale viac sa sustreduju na prijem..prikladom je uz len lacnejsia verzia ip4 s 8gb pamatou alebo hoc len taky lion..nepamatam si aby na predoslych OS bol, ci uz golden master verzia alebo samotny produkt pre uzivatelov taky..ako to nazvat..proste zle spraveny..poznam furu ludi, ktorym sa upgrade nepodaril..resp mali problemy so systemom, padal, nedal sa nastartovat, aplikacie spociatku nefungovali ako mali, vymazali sa samovolne veci etc..nepamatam si aby sa nieco podobne stalo pri SL alebo predoslych verziach os x..alebo taky home button na ip..mne moj krasne funguje uz od 2007 roku a pocujem ludi s ip4 ktorym prestal korektne fungovat po 3 mesiacoch..a stavim sa ze s umrtim steva to bude este horsie pretoze on jediny dbal az puntickarsky na kvalitu a aby vsetko bolo do najposlednejsej veci co najdokonalejsie
tazko povedat ci mali stastie na nepodareny kusok.. napriklad aj mne na iPhone odisiel home aj power button (funguju len tak tak) a vypalilo sa mi niekolko stovak pixelov na displeji..
@tommyhot zas čo ja poznám ľudí s jablkom, tak sa nesťažuje nikto.. ipod som si kúpil asi 4 roky dozadu..pomerne skoro sa mi zjebal na zem a odvtedy blbol..asi po roku som ho dal na reklamáciu..bez vypytovania mi dali nový kus a odvtedy ide bezchybne.. a 3gs som kupoval asi 4-5 mesiacov dozadu od človeka, ktorý ho mal rok a pol..ten telefón je ako nový a home s sleep takisto..neviem ako je to s macbookmi, ale pár ľudí poznám a nevedia si vynachváliť... asi máš teda iné skúsenosti, ale ja odkedy som čuchol k ohryzku..do iného prehrávača a telefónu by som nešiel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
amen
@kubo1161 a ty si co urobil pre slovensky hiphop?
Apple ako znacku moc nemusim, ale bol to zjavne velky pan, kedze mal tolko penazi za svoje napady. Prave toto je jeden z prikladov ako si za peniaze zdravie nekupis, ale som presvedcena, ze kazdy co ma hociaku chorobu si za nu moze vlastnymi myslienkami a postojmi. A na zaver dodam, ze jeho smrt beriem len ako informaciu, nikdy som nechapala schopnost medii strhnut ludi do nejakeho fanatickeho zialu nejakej znamej osobnosti, ako to bolo napriklad u demitru. Moj zivot by sa nezmenil ani o kusok, ak by som o jeho smrti nevedela takze tak.