2 autobusy do skoly, autobus zo skoly, meskala som na stretnutie, nasledne som zmeskala 2 autobusy na zumbu (takze som sa tam ani nedostala) a momentalne som si spomenula ze mam pisat esej ktoru tiez akosi nemam a zmeskala som simpsonovcov
práve nestíham, zajtra mám ťažkú písomku, mám sa naučiť 3 prednášky, 6 cvičení a milión príkladov a som na prvej prednáške a keď nepôjdem spať, tak mám cca 11 hodín na učenie
Stíham všetko. V škole je všetko v pohodičke,lebo som v deviatke,čiže pomaly sa už ani neučíme.Úlohy nemávame.Čiže celé poobedie mám prakticky pre seba.
Nestíham ale to skôr preto že som lenivá celý deň a neviem prečo večer ma vždy chytí energia a úplne by som robila milión vecí a poviem si že keď už nemôžem teraz všetko to urobím zajtra a na druhý deň je energia v ... proste nie je a všetko to padá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a učiť sa už nebudem - stačí prečítať pred hodinou
takže nie, chodím po večeroch domov, som unavená a len prežívam
2 autobusy do skoly, autobus zo skoly, meskala som na stretnutie, nasledne som zmeskala 2 autobusy na zumbu (takze som sa tam ani nedostala) a momentalne som si spomenula ze mam pisat esej ktoru tiez akosi nemam a zmeskala som simpsonovcov
staci?
cítim sa naozaj zle
onedlho sa zosypem
automaticky mamka ma bude nasledovať
a to už skončí sranda
@anticha - naučiť sa tesne pred hodinou nedokážem ale aspoň stíham úlohy
@terazticho - hehe, tomuto spôsobu myslenia sa vyhýbam
@bonita - to je najhoršie, nezávidím
@najivn á - fúúú, pri čítaní som ťa nestíhal
@modrooka9939 - nech ti to vydrží
@ohavnost - chce to zázrak alebo ...
@clickhere - nemyslím si, že človek je lenivý tvor, skôr tu chýba niečo čo ho "nabudí"
@sajuri007 - asi chceš a najhoršie je, že sa často stihne aj niečo úplne dototo a potom sa už vôbec nič nestíha.
@owad ??? čo robíš? prokrastinuješ? to chce googeľ
@limetkajaja - presne, občas si to stihnem aj ja všimnúť a vtedy natruc spomalím
@wordsarejustdropsofrain - never say never ... či ako to je ?
ps.: sorač ak som niekomu skomolil nick