Cawes PlS nepoznáte niekto nejaké cviky na štíhle stehná?Teda okrem tých na posilňovanie stehien.Pretože na stehná posilujem celkom dosť,chcela by som len niečo,vďaka čomu by tie stehná boli aj štíhle, nie len svalnaté. Vopred dík vaša gymnastics girl.
@method problém, ale je, že ja proste musím posilovať tie stehná, lebo keď som na tréningu (na gymnastike) tak trénerka sa pozerá keď posilujeme a tak to bohužiaľ nejde Ale inak dík za rada
ono zalezi od posilovania...ale ked budes v kalorickych deficitoch pojdes dole tak ci tak...ale ze kolko z coho, to je ozaj individualne...niekedy ked tie stehna su svalnatejsie, sa ciel stihlych stehien bez nejakych drastickejsich deficitov dosiahnut podla mna ani neda. A este aj ked ta zena z nich schudne, tak ked nabehne na normalny rezim stravy opat, tak moze mat tendenciu opat na ne naberat, skratka u niekoho je to dost tazke dosiahnut, hlavne ked je dolna cast tela o dost svalnatejsia jak vrchna.
ale dat sa to asi da, len nie zrovna najzdravsie...a ako skoda reci, lebo co su to svalnate stehna a co su to stihle stehna? kazdy ma inu predstavu ale tie deficity platia, akurat ze budes chudnut ofc zovsade nielen z nich a mozno zo vsade a z nich minimalne, jak naschval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty