jako ja mám ešte meisac pred sebou a neviem či hej lebo ani neviem co som chcela ale obehla som kus Europy, ucila som sa jazyky, mam certifikat, skusky, rozvrh a vstko, tak to hej, ale malo citam
Toto leto som uz od polovicky juna bol bez frajerky, takze som/sme si nerobili ziadne plany. Akurat som bol asi 3 tyzdne u babky na dedine, co som chcel uz davnejsie spravit, takze to mi akurat vyslo.
stredoskolaci maju este 2 tyzdne prazdniny a vysokoskolaci 3 alebo 4.. nemyslis ze este je skoro hodnotit ked este sa v ziadnom pripade neda povedat ze prazdniny definitivne skoncili?
Aj hej, nemala som toho vela na pláne a okrem stanovačky, ktorú ešte možno stíhame a brigády, ktorú som chcela, ale nezohnala som stihla asi všetko, aha no, ešte jedna vec, ale nemala som veľké očakávania
Chcela som začať malovať a prečítať knihy a íst niekam aspoň na 2 výlety sithla som všetko ešte dočítam knihu a jeden výlet a som spokojná hlavne že som si oddýchla
ja som s týmto letom celkom spokojný aj keď som zo začiatku nemal moc času kvôli brigáde a keď som ho už aj mal tak bolo zlé počasie alebo som musel ísť na tréning ale ináč som toho stíhol pomerne dosť, ešte ma čaká jeden výlet k rodine a chata...
Nie lebo jediny moj plan bol napisat diplomovku ale aspon som s tym zacala
Ale inak som ziadne velke plany nemala, vo vseobecnosti som spokojna, s priatelom sme sa pocas tych vyse dvoch (a to je este mesiac!) mesiacov staleho bytia spolu (s prestavkami na robotu) neprizabili, stihli sme par peknych dni vyuzit aj na kupko, takze niet sa co stazovat
Akurat ma mozno trochu mrzi, ze sme sa tento rok nedostali na ziadny festak (ach, moj milovany Grejp), ale zase to ako nejake minus nepovazujem..aj som si oddychla, aj zarobila, aj uzila, este by to chcelo par dniv mojej milovanej Prahe a bolo by to uplne mega leto
doteraz som brigádovala, ale ešte len stihnem zajtra letím do Anglicka za sestrou, odtiaľ ešte 28eho do Španielska na týždeň, 6 septembra sa vraciam na Slovensko, to ešte chcem stihnúť túru na Ďumbier a vidieť sa s pár kamarátmi, prečítať ešte zo 5 kníh a už sa odvážiť namaľovať niečo na plátno snáď to do konca prázdnin postíham
ja som si nic neplanovala, jedine co som musela robit, bolo ucenie sa na statnice, co sa ucim od juna, ale vacsinnou stastie ma vzdy nejaky debilko co sa uci 2 tyzdne pred...
dovolenka s chasňom - done
kúpaliskovanie - done
brigádka - ešte stále pracujem
XY diskotekáris - stále sa na tom pracuje
cca 10 prečítaných kníh - almost done
BeFree - nescihla som :/
Veľa turistiky, 2 festivaly, dovolenka pri mori, výlet do Brna na zápis.Jediné, čo som nestihla je prečítať viac kníh. Ale ešte mesiac mám, ten venujem knihám, turistike a rodine.
Cele moje prazdniny bolo jedno vyjebane tahanie za nos a ano chcela som niekam ist, ale spoliehala som na zlu osobu. Nie, nikde som nebola a nikam ani nepojdem (lebo uz je neskoro), ale uz mi je vsetko dokonale jedno. Jedna osoba sa uz postarala aby som na pekne prazdniny zabudla uplne.
ano, prvykrat som spokojna so svojim letom... perfektna brigada za mnou, dva tyzdne oddychu predo mnou, dnes som si dala zafarbit prvykrat v zivote vlasy, proste, odhodlala som sa k cinom... schudla som, v tomto momente som spokojna... len zistujem, ze doma som nestastna, lepsie sa mam, ked som prec, co ma mrzi, ale je to tak
Toto leto úplne na kkt. Nielenže snáď každý boží deň prší, ale ani som nikde poriadne nebol. Plánoval som chorvátsko - nič z toho. Tak aspoň viedeň - budapešť, prip. Krakov, Kyjev. Ani to. Tak reku aspoň trip okolo Slovenska po vlastných nohách s konzervami a stanom. Dpc ale aj to je pre niektorých hardcore a polemizovanie nad tým prečo sa niečo nedá ma už nebaví. Asi vyrazím na cesty sám, september mám pred sebou a s nikým sa nemusím doťahovať....
no ani nie,najviac ma mrzí,že som musela zrušiť výlet do Srbska a že som nestihla ist kuk pandy do zoo vo Viedni,iba do BA,ale ešte ma čaká vlastne Morava a potom sa už aj celkom teším do školy (fck.toto olutujem )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a splním možno tak jeden bod. nesplnila som toho veľa..
ale nedavala som si nejake velke nadeje, to be honest
Mohla som ale viac citat
Ale inak som ziadne velke plany nemala, vo vseobecnosti som spokojna, s priatelom sme sa pocas tych vyse dvoch (a to je este mesiac!) mesiacov staleho bytia spolu (s prestavkami na robotu) neprizabili, stihli sme par peknych dni vyuzit aj na kupko, takze niet sa co stazovat
Akurat ma mozno trochu mrzi, ze sme sa tento rok nedostali na ziadny festak (ach, moj milovany Grejp), ale zase to ako nejake minus nepovazujem..aj som si oddychla, aj zarobila, aj uzila, este by to chcelo par dniv mojej milovanej Prahe a bolo by to uplne mega leto
videla som jareda z dost malej vzdialenosti
bam.
kúpaliskovanie - done
brigádka - ešte stále pracujem
XY diskotekáris - stále sa na tom pracuje
cca 10 prečítaných kníh - almost done
BeFree - nescihla som :/
cca 75% splnených! na Ečko to je
všetko je na p**u