1,) Čítal som že keď vás uštipne komár,osa, včela že je najlepšie to miesto po celej svojej dĺžke rozrezať a povytláčať to. Vraj to nebude bolieť prestane to svrbieť a o to rýchlejšie sa to zahojí. Nerobievate to ? Či váš názor ?
Uvediem príklad. Včela môjho podareného strýka ma uštipla pod oko, následne so menvidela na obe oči jak mi to napuchlo. Nooo, to keby sme vyrezali, ... ako nič.
2.) To ti neporadím... ale skús svojho doktora
3,) mám pocit, že už je to tu precpané hodnoteniami, čiže myslím ,že by sa to neosvedčilo ako napr karma na SME...
1. o tom som ešte nepočula a neplánujem to skúšať.
2. nepýtam. alebo aspoň nie na nete.
3. to isté, ako TČ, len TČ je automatické a už aj s tým sa ľudia nevedia vyrovnať. keby sa zriadila karma, hneď by si ňou ľudia chceli škodiť, nemá to zmysel.
1. vôbec neviem posúdiť, či to má nejaký zmysel pri vážnejších uštipnutiach, ale rezať si neškodný malý štipanec od komára mi pripadá ako pekná volovina
2. navštevujem doktora, na nete si maximálne pozriem, či nemal niekto podobný problém, a čo sa o tom píše v nejakých serióznejších zdrojoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Uvediem príklad. Včela môjho podareného strýka ma uštipla pod oko, následne so menvidela na obe oči jak mi to napuchlo. Nooo, to keby sme vyrezali, ... ako nič.
2.) To ti neporadím... ale skús svojho doktora
3,) mám pocit, že už je to tu precpané hodnoteniami, čiže myslím ,že by sa to neosvedčilo ako napr karma na SME...
2. nepýtam. alebo aspoň nie na nete.
3. to isté, ako TČ, len TČ je automatické a už aj s tým sa ľudia nevedia vyrovnať. keby sa zriadila karma, hneď by si ňou ľudia chceli škodiť, nemá to zmysel.
2) nezvykla som sa pýtať ale sem tam som zvykla kuknúť nejaké poradne
3) to by sa mi celkom páčilo
sranda ako si to dal všetko do jedného fóra, no aspon nemusíš čakať 4 hodiny aby si mohol pridať dalšie
zdravie.sk
lol určite by som si to nerezal
2 - ak som chorý navštívim doktora, na nete som sa pýtal raz, ale to bola oficiálna stránka jednej odbornej ambulancie
3 - nie
2. navštevujem doktora, na nete si maximálne pozriem, či nemal niekto podobný problém, a čo sa o tom píše v nejakých serióznejších zdrojoch
3. no way
Čo sa týka tohoto, tak ak mám nejaký problém, navštívim doktora.
A tá karma? To by nemuselo byť špatné.
neviem, na fórach sa nepýtam, teda raz som niečo hľadala, ale sto ľudí, sto názorov...
a je tu to tajné číslo, alebo čo aj to neviem ako funguje, tak neviem na čo by bola karma teda