nevie niekto ako to je ked som urobil 1 semester a odisiel som ci mi bude chodit socialne štipendium ? alebo musim ist do školy a vybavit aby nechodilo?
ja mám podobný problém mám štipko a nespravila som zimný semester, ale vôbec ma ešte nevyhodili a štipko mi stále chodí, len ja sa chcem nechať vyhodiť, nechcem posielať na štúdijné doklad o zanechaní štúdia, ale neviem čo mam robiť, keď to štipko mi stále chodí, mohli by odo mna ziadat vratenie stipka, kedze uz nechodim do skoly?
@mynona no, len ja ho nemám oficiálne ukončené, keďže mi ešte neprišiel papier o vylúčení a v študíjnom poriadku som čítala, že nie je mojou povinnosťou zaslať doklad o zanechaní štúdia, ale je povinnosťou školy pokiaľ som nesplnila podmienky ma vylúčiť, len niektoré školy vylučujú študenta až po celom roku nie semestri idem to kuk ďakujem
ja som odišiel sam nevyhodili ma takze asi do konca letneho by mi malo chodit len tiez neviem ci to mozem urobit ze si ho necham chodit ... a este k tomu si idem dat na inu skolu prihlasku tak ci to nebude vadit
@verdy14 ja som si už podala prihlášku na inú školu a nejdem to riešiť je ich povinnosťou, aby ma vylúčili zo školy, keď som nesplnila kritéria, ale na niektorých školách to robia za semester a na niektorých za rok
štipko vam bude chodit do konca letneho semestra a teda do augusta. potom vam pride papier o nesplneni poziadaviek na prejdenie do dalsieho ročníka pre nesplnenie požadovanych kreditov a to bude zároveň ten papier o vylúčení/ukončení štúdia.
@delegatka cize do konca augusta budem studentom tej skoly ? lebo potom nemusim ist na urad do 7 dni...a nic nebudem mat z toho ked sa nepojdem odhlasit zo skoly a stipko mi bude chodit?
@verdy14 ale myslím, že sa budeš sa musieť ísť ešte prihlásiť na úrad, pretože doklad o návšteve školy z druhej školy, budeš mať až v septembri, keď sa zúčastníš zápisu
@verdy14 presne tak ako pise @veri261 studentom skoly budes do augusta vtedy si pojdes pre papier o ukončení a s tym potom pôjdeš sa evidovat na UP a ked ta znova vezmu do školy tak to bude asi az v oktobri (resp. kazda skola to ma inak)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
skúste pozrieť sem: » www.birdz.sk/diskusie/vs-soc...
takže záleží od toho, či si to štúdium ukončil oficiálne (ale to by ti zrejme prestalo chodiť "samo")