nie je to zdravé, choď k doktorovi, mne na to dal pilulky, lebo sa tým poškodzuje tkanivo a prísun krvi a môže sa stať, že keď budeš potrebovať už ho nepostavíš naozaj, všetci to totiž ignorujú a niektorý už v 30dke s tým majú problém
@erikku práve som smutný ale našiel som prečo to tak je
ako momentálne čítam o tom fóra (samozrejme nie tunajšie) tak sú na to dve teórie: jedna hovorí, že to je normálne a prirodzené (u mladých ľudí) a druhá, že sa nahromadzuje cez noc moč...
@l1me ranna erekcia je reflexny proces, ktory nastava pocas spanku, vo faze - nazvyme ju "faza spankoveho bdenia". Pocas tejto fazy organizmus testuje, ci vsetko funguje ako ma... A nejde len o erekciu... Celkovo je vsetko svalstvo napnute, oci pod vieckami kmitaju atd. Cize, ak sa rano zobudis s pretrvavajucou erekciou, si uplne v poriadku. Samozrejme, ak ju po zobudeni nemas, neznamena to, ze si chory, jednoducho opadne skor, ako sa zobudis...
@vladqog Ziadna tajomna komnata nebude, este tam na mna vytiahnes svojho obrovskeho biaziliska a ja skameniem uzasom a hrozou Na taketo lacne triky ti neskocim
Lebo on sa vyjadril, ze je plodny, tak som si z toho vyvodila daco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
a vcelku som rád, že nemám sny ako ty
ako momentálne čítam o tom fóra (samozrejme nie tunajšie) tak sú na to dve teórie: jedna hovorí, že to je normálne a prirodzené (u mladých ľudí) a druhá, že sa nahromadzuje cez noc moč...
@vladqog oo ďakujem no našťastie erekcia nie je furt iba to stoporenie ale upokojil si ma (tou odpoveďou)
Nie je na taketo veci na fakulte az prilis vela ludi?
vystrek = ejakulacia
@vladqog diki to poznám
Lebo on sa vyjadril, ze je plodny, tak som si z toho vyvodila daco
hehehe,nechaj to zistiť kamošom, potom ti povedia ....filip