v brne take moc nebyva nastastie, akoze hlavne ked clovek chodi elektrickou. ale aj auta/busy mi pride ze celkom vpoho, akurat smerom od mesta na olympiu byva poobede, ale inak som nevidela
stojim v zapche s novimani v naruci a reflexnou vestou a v tom sa zobudim na nocnej a uvedomim si ze v tak malom meste v ktorom byvam proste zapchy niesu
ja chodim v dobe, ked zapchy nie su, ale byvaju rano medzi 7:30-8:30 a niekedy aj poobede... ale nie nejake strasne, skor je to plne mesto nez vyslovene zapcha... su tu celkom dobre riesene cesty az na tu svetelnu krizovatku rovno medzi dvomi kruhacmi pred Europa SC, kto pozna BB ten vie...
najupchatejšie mesto na východe je jednoznačne PO
ráno a poobede je to strašné, vďaka za obcchvaty, ktoré nie sú a ešte istú dobu nebudú, vivat kruhový ZVL
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A je jedno, či je ráno, poobede alebo večer, iba v noci je to aké také.
len ked cestujem dialkovo... aspon posledne mesiace som vždy kde stuckla v kolone .D a i to nije ráno
ráno a poobede je to strašné, vďaka za obcchvaty, ktoré nie sú a ešte istú dobu nebudú, vivat kruhový ZVL