Cavte ludia,
potrebujem radu od vysokoskolakov ktori ziju na internate. Je mozne zapojit sa Stolne pc ? Som vasnivy hrac a chcel by som si nejako skratit dlhe popoludnia pred tym ako pojdem vecer zit do mesta. Myslite ze by s tym mohol byt nejaky problem
Ano je to uplne normalne. Akurat si predtym zisti ako to mate na internate s platenim elektriny. Taky PC vie zrat slusne mnozstvo a niektore internaty maju elektrinu v cene ubytka, niektore od urcitej spotreby od teba budu chciet doplacat atd. Len pre istotu, lebo ked pises ze nemas peniaze na notebook, tak isto budes chciet davat bacha na to aby si neplatil vela.
Niekde robia kontrolu nahlasovania spotrebicov a vtedy budes imho chciet komp schovat pod postel aspon u nas sa to tak riesilo niektore semestre. Lebo ak platis pausalne za spotrebic, tak za pocitac ti naparia riadnu palku lebo predpokladaju ze kazdy desktop PC zerie vela.
Inak som mal ale spolubyvajucich co mali desktop, je to skratka normalne, neviem preco by s tym bol problem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Niekde robia kontrolu nahlasovania spotrebicov a vtedy budes imho chciet komp schovat pod postel aspon u nas sa to tak riesilo niektore semestre. Lebo ak platis pausalne za spotrebic, tak za pocitac ti naparia riadnu palku lebo predpokladaju ze kazdy desktop PC zerie vela.
Inak som mal ale spolubyvajucich co mali desktop, je to skratka normalne, neviem preco by s tym bol problem.
diky za radu