Hľadám dobrého stomatológa. Presťahoval som sa blízko mesta Malaciek a kartu som si dal ku stomatologičke do nemocnice v Malackách. Lenže objednáva cca o 3 mesiace, je drahá a podľa mňa ani spoľahlivá.
v malackach v nemocnici u tej zubarky je este zubar, on ordinuje kazdy pondelok, svoju ambulanciu ma myslim v moravskom jane. a je fakt super, mlady a myslim, ze vie co robi..
to je ale normalne, ze objednava o 3 mesiace.. kazdy slusny zubar tak objednava, ak to nie je akutne osetrenie.
takisto ak chces platit dve eura, da sa aj tak, ale podla toho to bude aj vyzerat no :/ nie je ta v nemocnici najlacnejsia, ale podla mna je aj ona super, aj ten zubar co tam byva pondelky
V Malackách je jeden TOP zubár, taký ukrajinec, na meno si teraz nespomeniem... ordináciu má na 5. poschodí mestského úradu.
Ale naozaj je super, som ich vystriedal už troch a toto je fakt Pán zubár, vŕtal zub a VOBEC som to necítil. Jeho prístup je taktiež super, vysvetlí, poradí, ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
to je ale normalne, ze objednava o 3 mesiace.. kazdy slusny zubar tak objednava, ak to nie je akutne osetrenie.
takisto ak chces platit dve eura, da sa aj tak, ale podla toho to bude aj vyzerat no :/ nie je ta v nemocnici najlacnejsia, ale podla mna je aj ona super, aj ten zubar co tam byva pondelky
Ale naozaj je super, som ich vystriedal už troch a toto je fakt Pán zubár, vŕtal zub a VOBEC som to necítil. Jeho prístup je taktiež super, vysvetlí, poradí, ...