@5 informatikov ktori realne nieco vedia a da sa s nimi pracovat je kazdy rok tolko ako medikov. Nastupny pocet studentov je tak relevantny udaj uspesnosti asi ako ze telocvikar je lepsi vodic nez hodinar
@jeko studenti ktori idu na stomatologiu byvaju najlepsi vo svojich triedach. a viem ze to maju velmi tazke kazdy semester. plus celozivotne vzdelavanie a ambulancia im tiez z neba nespadne.
myslim ze maju co si zasluzia. problem je v tom ze ostatne povolania si zasluzia tiez viac ale proste to nemaju no.
@jeko tak si sa mal o zuby starať tak,aby si k nim nemusel ísť a vyriešené...ani do obchodu nejdeš bez peňazí...a dentálne materiály stoja nemalé peniaze,tak nechápem,čo riešiš...
@harper Nechápem prečo do toho zaťahuješ moje zuby, ale dobre : D Celé je to len mechanická robota a tie "dentálne materiály" stoja absolútny zlomok z toho čo oni pýtajú. Otec chodí zubárovi, za obyčajnú plombu platil 60€. To je robota na tri minúty a zvládol by som to ešte aj ja : ) Ide si dávať keramickú korunku na zub - 300€. Ak má ten materiál hodnotu 30€ tak preháňam : )
@jeko tak to je nejaka prehnana suma..bud tvoj otec nemal minuly rok prehliadku a nic mu nehradi poistovna/byvas v drahsom meste/atd
ja som si minule za nieco malo vyse 100€ nechal spravit asi 4 plomby, vycistenie zubneho kamena a este nieco..a je to pritom jeden z najlepsich zubarov tuna v okoli
@5 medicina je o motivacii a pevnej voli vytrvalo sediet hodiny denne nad knihami a prave naopak, nie kazdy student mediciny by mohol studovat informatiku alebo fyziku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
myslim ze maju co si zasluzia. problem je v tom ze ostatne povolania si zasluzia tiez viac ale proste to nemaju no.
ja som si minule za nieco malo vyse 100€ nechal spravit asi 4 plomby, vycistenie zubneho kamena a este nieco..a je to pritom jeden z najlepsich zubarov tuna v okoli