Aký je váš názor na stopovanie? Mňa to veľmi baví, mám za sebou už takmer 10.000km.
Nikdy sa mi nestalo nič zlé, naopak tie zážitky patria k najlepším v mojom živote. Nemám ani moc peňazí, tak som rada že sa napr. do Benátok dá takto ísť aj za 30 eur
@salora no pekne ved aj ja som tie Benatky myslela tak ze 30e celkovo s jedenim, lodou a tak. Doprava zadarmo
Toto leto som si dala trip Drazdany - Berlin - Amsterdam - Severne more - Antwerpy - Gent - Pariz - Strasbourg. 2 tyzdne, 190e ma to cele vyslo (ale len preto ze som jedla v restikach a platila vstupy na Eiffelovku a televiznu vezu a tak) D aj do 100 by sa inak dalo zmestit.
Za ako dlho si sa tam dostal?
@philae ráno o osmej som stopol starsi manzelský par z Ostravy, ktorý išiel na dovolenku do Beneluxu a vecer o 23h som bol v Amsterdame, tam mam kamošku, takže ma to celé stálo 0,- € a este som isiel domov s asi 90,- €, čo mi dala na cestu spat som isiel na 2x stopom ale mega trip bol po Indii, väčšinou len stopom...
Ja som so ženou stopoval raz keď sme sa potrebovali dostať do Liptovskeho Mikuláša. Celkom Good skúsenosť. Dlhšie trasy som neskúšal ale skúsil by som. Nejaký foto trip.
teším sa spolu s tebou, keby som mal čas, tak by som stopoval zasa, tiež som jazdil po EU a raz sa mi podarilo dostať cez turecko do libanonu a potom do izraela v lete
oplatí sa robiť aj video denník
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Toto leto som si dala trip Drazdany - Berlin - Amsterdam - Severne more - Antwerpy - Gent - Pariz - Strasbourg. 2 tyzdne, 190e ma to cele vyslo (ale len preto ze som jedla v restikach a platila vstupy na Eiffelovku a televiznu vezu a tak) D aj do 100 by sa inak dalo zmestit.
Za ako dlho si sa tam dostal?
Ani jedna nevieme nemčinu na dobrej úrovni a o to viac to bolo strašidelné.
oplatí sa robiť aj video denník