Koncom septembra idem sama do Anglicka na par dni. A okrem strachu zo samotneho lietania sa viac desim dopravy na letisko ( nie som z BA ) a letiska, ci to tam najdem, trafim, kontrola bude v pohode, a potom aj letiska v Londyne. NevieteAko to prekonat?
Ja som úplný debil v týchto veciach a prežila som. Plus prvýkrát ako čerstvo sedemnásťročná som letela zo Salzburgu a naspäť priletela do Linzu. Neviem po nemecky.
Keď som to ja zvládla,musí to už každý.
Ba nie je taká strašná. Ako hore píše mladý muž, sú tabule a nie len na letisku. Prinajhoršom sa spýtaš a ta -dá,krásny výlet na svete.
Letisko v ba ma asi tak dve miestnosti a vsetky ostatne velke letiska su organizovane tak, ze aj totalny debil sa tam musi zorientovat ako tiez sa bojim neznamych priestorov, ale vzdy si poviem, ze citat viem, nie som retard a zvladnu to aj blbci, takze sa neni coho bat
Keď som prvýkrát letela, bolo to zo Španielska a ešte k tomu úplne sama a prežila som to .
Tiež som sa bála či to všetko nájdem, či sa tam budem vyznať atď. Ale je to v pohode, všade máš všetko napísané, zorientuješ sa. A keby niečo, sú tam informácie, tak sa spýtaš
hlavne nepanikar a pouzivaj oci (divaj sa na tabule) a rozum. pripadne nasleduj dav ludi prudiaci z/do tvojho lietadla v bratislave sa nemas kde stratit a v londyne potrebujes tak vyjst von. letiska su robene tak aby ich vacsina sposobilej populacie pochopila.
a na letisko v ba chodi mhd prinajhorsom si vezmes taxika
@blackie1 samozrejme ze tam ide mhd. dokonca ta co tam ide (neviem ti z hlavy vysypat vsetky cisla prepac - 61, 96 a este cosi asi) ma na displeji vedla cisla aj obrazok lietadla tak to ISTO najdes
na letisko sa dostaneš lahko, hlavne si neber taxík čo niekde stojí len tak... Odrbú ťa tak že budeš čumieť. Hajzlici, a oni robia protesty proti uberu... . Keď taxik tak si zavolaj, a vždy sa pytať kolko ťa to víde.
V mhd sa vyznám, ale strach z lietania... neviem či niekedy pojdem do lietadla, asi len ked bude nejaka katastrofa a bude to jedina šanca jak vo filme 2012 ... alebo si kupim prášky
s tym strachom z lietania ta uplne chapem, ja som tento rok tiez letela poprvykrat na dovolenku, predtym som z toho mala obrovsku hrozu a tym som obmedzovala celu rodinu ze sme museli vsade chodit autom co sa teda tyka lietania, ja ked som si tam sadla tak som si povedala ze ked uz to s nami spadne tak je nam to sudene a okrem toho bude to rychla smrt nejak som si to neuzivala, ale nic co by sa nedalo prezit sadnes si, pustis si hudbu a prejde to ako nic
Aj ja som sa baaala. K niekomu sa prihovor a spolu si dajte poldeci a vsetko bude ok. Najviac som sa bala cezty z letiska v londyne do centra, ale aj to su vsade sipky aked sa spytas ti povedia. A aj letu som sa bala a bol ok. Vyzuvala som balik zuvaciek hihi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Keď som to ja zvládla,musí to už každý.
Ba nie je taká strašná. Ako hore píše mladý muž, sú tabule a nie len na letisku. Prinajhoršom sa spýtaš a ta -dá,krásny výlet na svete.
Tiež som sa bála či to všetko nájdem, či sa tam budem vyznať atď. Ale je to v pohode, všade máš všetko napísané, zorientuješ sa. A keby niečo, sú tam informácie, tak sa spýtaš
a na letisko v ba chodi mhd prinajhorsom si vezmes taxika
V mhd sa vyznám, ale strach z lietania... neviem či niekedy pojdem do lietadla, asi len ked bude nejaka katastrofa a bude to jedina šanca jak vo filme 2012 ... alebo si kupim prášky
A vsekym dakujem za povzbudenie