Zdravím, zaujímalo by ma, akých vecí sa bojíte, z čoho máte strach. Nemyslím tým veci typu škola, učitelia a pod. Za mňa to sú tie také blbé visiace čarodejnice, porcelánové bábiky a vobec všetky bábiky Asi to mám z horrorov Ospravedlňujem sa, ak to
Keď nad tým tak rozmýšlam tak asi z ničoho takého a to verím na duchov a podobné hovadiny Ale jedno čo by ma určite dostalo by bolo vidieť človeka posadnutého nejakým démonom...
huňatých plesní a výšok v prípade, že nemám pevnú zem pod nohami, asi v takom zmysle, že veže, lietadlá v pohode, visuté mosty, schodiská, kde sú polopriesvitné schody alebo len kúsky kovu pospájané, to je už horšie
pavúky koníky žaby hady netopiere -poradie sa nedá učiť chodiť po tme, byť sama v noci vo veľkých domoch,zlých ľudí, invalidného vozíka a to je asi všetko
bojim sa ked som vo vode a nedotiahnem na dno. ked nemám istotu .. =D mam traumu z hadov a všeliakeho hmyzu červíkov a pod.. a bojím sa takých nadprirodzených javov ( kt. som asi nezažila, aleebo zažila ale myslím že sa daju vysvetliť aj inak ) ... alebo ked som sama doma v noci všade je tma a chce sa mi cikať a zrkadiel v tme =D je toho viac ...
Hmyz , tmavé neudržiavané priestory (pivnice,staré nemocnice) , DOKTOROV ... a taktiež sa bojím plávať v mori,v jazere dakde daleko .. Stačí že sa mi dačo dotkne nohy a dokážem hádam aj po vode utekať lebo si myslím že je to nejaký žralok ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
sú veci, ktorých prítomnosť nemôžem vystáť, ale to je skôr odpor ako strach
Ináč ja tiež...
no a potom este.. pivnic a neudrziavanych tmavych priestorov pod zemou
a bojím sa chodiť sama po temných uličkách, proste z cudzích ľudí (chlapov poväčšine) mám tiež strach. a zo smrti.
2. lietajuce holuby
3. hlbka
4. klauni