Mávate strach? A z čoho? Teraz nemám na mysli prirodzený strach (napríklad, keď vám v noci do domu vtrhne banda zlodejov, tak to asi kazdemu nazenie strach) ale myslim teraz taky neopodstatneny strach... napriklad niekto ma strach v restauracii vratit jed
mám strach z toho že dostanem rakovinu, z toho, že prídem domov a bude vykradnuté, z toho že keď budem opitá tak zomriem, lebo sa zadusím, ak by som náhodou vracala, z toho, že nebudem môcť mať deti, strach z toho, že sa mi vrátia nejaké veci čo sa teraz snažím potláčať, z toho, že ohluchnem, z toho, že sa nikdy nevydám, z toho, že budem strašne veľmi obézna a tak, z veľa vecí
Nenazvala by som to strachom, ale bojím sa, že prídem o ľudí okolo seba. Bojím sa, že umrú tí, na ktorých mi veľmi záleží skôr ako ja. Mám strach, že sa nedožijem krásnych chvíľ, plnohodnotných dní, ktoré majú pre mňa veľký význam. Mám strach, že prídem o to málo, čo mám. A strach u mňa vyvoláva aj predstava, že keď konečne dosiahnem, to po čom som vždy túžila niečo sa mi stane, vlastne umriem.
Bojím sa ľudí na ulici, komunikácie s ľuďmi/požiadať o to, čo chcem = strach z odmietnutia/vyjadriť svoj názor, hadov, tých úplne najviac, smrti, bolesti z nej, samoty, toho, že v živote nič nedosiahnem, budúcnosti, nových vecí. Toho, že keď vychádzam z obchodu, začne pípať ten stroj, že som niečo ukradla (aj keď viem, že som nič neukradla), ticha, takého trápneho počas konverzácie (síce na to som si už zvykla) aj takého podozrivého, keď idem po ulici a nikto nikde. Keď som chrbtom k dverám, ako napríklad teraz, a nevidím, či za mnou nie je, nejaký masový vrah alebo tak. Bojím sa naozaj mnohých vecí .
Bojím sa pustiť ľudí do svojho života, pretože mám strach z toho, že odídu, že pre mňa budú znamenať viac ako ja pre nich. Bojím sa nahlas vysloviť želania, pretože mám strach z toho, že sa potom nesplnia. Bojím sa vlastného zlyhania a sklamania, preto som sa kedysi vyhýbala ťažkým rozhodnutiam. Bojím sa odmietnutia, preto som niekedy nevyslovovala svoje otázky. Bojím sa, že sa niečo stane, a ľudia sa nedozvedia, ako veľmi ich mám rada. A bojím sa, že raz mi povie, že to už nemá zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A potom mám strach z telefonovania, vždy sa bojím, že tomu človeku nebudem rozumieť čo hovorí a budem sa musieť pýtať.
A bojím sa ostať s niekým koho dobre nepoznám sama. Bojím sa vlastne toho trápneho ticha.