Mám kamošku, ktorá má pocit, že je škaredá, nedokáže sa na seba pozrieť do zrkadla, hoci je úplne normálny pekný typ baby. Strašne sa o ňu bojím, pretože v poslednom čase vôbec nič neje. Neraňajkuje, nenosí desiaty, na obede sa jedla ani nedotkne (ani obľ
@lenuska175 čo sa na tom dá nechápať? rodičia pracujú mozno, alebo aj nepracuju a nevsimnu si ze rano nic nezjedla, ak tam ani nie su, a ak aj sum, tak im povie, ze jedla inde...
@alysia ak by som bola rodič a nevšimla som si že:
v poslednom čase vôbec nič neje. Neraňajkuje, nenosí desiaty, na obede sa jedla ani nedotkne (ani obľúbeného jedla) Stále hovorí o tom, že chce schudnúť.má pocit, že je škaredá, nedokáže sa na seba pozrieť do zrkadla
pokladala by som sa za rodiča, ktorý zlyhal a nezaujíma sa o svoje dieťa, ale to je len môj názor, v iných rodinách to aj inak chodí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Keď odmieta pomoc, je to dosť blbé.
Treba navštíviť psychológa, alebo facka na uvedomenie.
a za odbornikom ako pisali vyssie
Zober ju tam. Choďte spolu.
Povedz jej "Chcem aby sme boli naďalej kamarátky a toto nám pomôže obom"
tam je ten smahlik dolezity -.- mrc !!!
v poslednom čase vôbec nič neje. Neraňajkuje, nenosí desiaty, na obede sa jedla ani nedotkne (ani obľúbeného jedla) Stále hovorí o tom, že chce schudnúť.má pocit, že je škaredá, nedokáže sa na seba pozrieť do zrkadla
pokladala by som sa za rodiča, ktorý zlyhal a nezaujíma sa o svoje dieťa, ale to je len môj názor, v iných rodinách to aj inak chodí
ehovorime tu o tom aky je rodic, ale ze si to nevsimli co ja chapem, ze si nevsimli, ak ma dospely vela starosti, tak si taketo nieco nevsimne ...