Asi zo seba.
Mam strach zo vsetkeho, co bude. Mam strach zo smrti ludi, ktorych mam rad. Mam strach, ze ludia, ktori do mna davaju nadej, ju davaju do zlej osoby a ze ich sklamem. Mam strach z toho, ze si to nedam nikdy v hlave do poriadku a nadalej si budesm skodit svojimi negativnymi vlastnostami.
odmyslime si tie pekné a hlboké veci, čo by sa tu dali popísať
výšky
teda nie také, že stojím niekde pevne a pozerám sa dolu, to je v pohode
ale akonáhle je to vratké alebo vidím pod seba alebo iným spôsobom nemám pocit, že som blízko niečoho pevného, čo zabráni môjmu pádu/nemám sa tam ako plnohodnotne udržať
lávky, visuté či drevené mostíky a podobné lahôdky
ale pomaličky sa to zlepšuje!
@wistingher mňa neexistencia dosť fascinuje, proste keď si predstavím, že by som neexistovala, ale že vôbec, čiže, že by som sa ani nenarodila, tak že aké by to bolo. resp nebolo... nie, že by som chcela aby to tak bolo, len je zaujímavé sa nad tým zamýšľať a stále nevedieť odpoveď.
V detstve z tmy, vždy som očakávala, že v tej tme na mňa niekto číha ako to býva vo filmoch, seriáloch a inom z televízie... V dospelosti možno niektoré kolotoče typu voľný pád a podobne a extrémne atrakcie (príliš vysoké tobogány), ale tak to už sú tie hard.
@ala15 to úplne chápem, sú to nechutné chlpaté stvorenia s neprirodzeným počtom nôh som hrozne rada, že na Slovensku nemáme žiadne tarantule ani nič podobné
@mielikki bože môj, to si pamätám ako ma kamoš nahovoril aby som prešla po takom potrubí ponad rieku, oni prešli prvý a ja som šla posledná, a uprostred som sa zasekla lebo ma chytil záchvat paniky, celá som sa triasla a nevládala som spraviť krok a už som strácala rovnováhu, oni len "poď poď neboj sa" a ja som sa už videla v rieke a normálne som ho začala prosiť nech sa po mňa vráti, že ja to fakt nedám tak sa vrátil a zavesila som sa naňho, skoro sme sa tam zjebali obaja, ale tak dáko sme prešli fuj už sa nikdy nedám na také čosi nahovoriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Mam strach zo vsetkeho, co bude. Mam strach zo smrti ludi, ktorych mam rad. Mam strach, ze ludia, ktori do mna davaju nadej, ju davaju do zlej osoby a ze ich sklamem. Mam strach z toho, ze si to nedam nikdy v hlave do poriadku a nadalej si budesm skodit svojimi negativnymi vlastnostami.
žralokov sa neskutočne desím (ale zároveň ma fascinujú) a sršňov tiež
...
výšky
teda nie také, že stojím niekde pevne a pozerám sa dolu, to je v pohode
ale akonáhle je to vratké alebo vidím pod seba alebo iným spôsobom nemám pocit, že som blízko niečoho pevného, čo zabráni môjmu pádu/nemám sa tam ako plnohodnotne udržať
lávky, visuté či drevené mostíky a podobné lahôdky
ale pomaličky sa to zlepšuje!