Ja sa tiez bojim pavukov, ale tak ja som zazil ine pribehy s nimi.. Som zil pol roka v juho africkej republike tak si viete asi predstavit co za hovada pavuci tam boli. Velky ako dlan..
Ja sa najviac bojím asi toho, keď ma niekto dusí, resp. nedusí, ale napríklad dá na mňa vankúš na tvár a začnem byť naozaj hysterická, aj keď viem, že môžem v pohode dýchať a nezdá sa mi sranda báť sa pavúkov, ja sa bojím kliešťov alebo skôr následkov
JA som mala 10 rokov, ked som zjedla pavuka a odvetdy su pre mna tabu...ale to jedenie bolo nechtiac ...to som fukla do mojej hracej flauty a on sviniar bol vo vnutri a odvtedy...noo, chutil jak nit ...ale inac sa bojim skorej takeho dacoho, ako choroby, ze stratim moju lasku jedinu(jonny )abo tak podobne...a myslim, ze ten kto sa neboji sa len tavri, ze sa nicoho neboji, bo kto sa neboji, je asi robot
tommyhot:no to ti nezavidim ..to aby som bola rada ze na slovensku nemame pavuky..heh
cheekee:este horsie ....
no ale inak..ja sa pavukov uprimne...bojim....a su nechutny nwm staci ekd bvidim na obrazku a uz sa bojim ax yay...no co uz somnou
ale bojims a napriklad toho ze sa stane nieco mojim blízkym...ale ja sa vela veci bojim ale najviac sa bojim toho ked moj brat dostane vodicak,.cize onedlho...nebojims a o to ze bude mat vela priestupkov abo taq ze rychlo abo co ale bojim sa toho ze s amu za volantom nieco stane...pretoze on alkohol da sa nazvat ze jeho naj priatel je alkohol ....a do toho jazdenie...ax yay...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale fest su hnusne
to uz od maliska som spavala v kute kde boli pavuky svina ucitelka nechcela ma prestahovat od vtedy su pre mna pavuky pase
Skôr sa bojím takého niečoho, ako choroby, že budem mat nejakú nehodu, alebo že sa stane niečo zlé môjmu blízkemu, alebo že ma podvedie chalan...
cheekee:este horsie ....
no ale inak..ja sa pavukov uprimne...bojim....a su nechutny nwm staci ekd bvidim na obrazku a uz sa bojim ax yay...no co uz somnou
ale bojims a napriklad toho ze sa stane nieco mojim blízkym...ale ja sa vela veci bojim ale najviac sa bojim toho ked moj brat dostane vodicak,.cize onedlho...nebojims a o to ze bude mat vela priestupkov abo taq ze rychlo abo co ale bojim sa toho ze s amu za volantom nieco stane...pretoze on alkohol da sa nazvat ze jeho naj priatel je alkohol ....a do toho jazdenie...ax yay...