Aká je naj stránka na vytváranie oblečenia? Potrebujem mikinu, ale nie takú tenkú, ale normálnu bavlnenú mikinu, raz som z nejakej stránky objednávala a bola dosť tenká, ale už neviem odkiaľ:/ neobjednával niekto zo shirtinatoru alebo od niekiaľ mikinu?
síce som odtial ešte neobjednávala ale celkom sa mi táto stránka pozdáva je síce zahraničná ale pokial sa pamätám poštovné maju rovnako ako aj slovenske stranky...
tak to si radsej kup original mikinu z eshopu fcbm lebo za mikinu das 60€ a za chabu potlac ktora ti popraska po 4 vyprati das 15€ ..
ak uz chces obrazok, tak ai ho daj vysit.... skusim ti najst nejake mikiny.. najlepsie su streetwear
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
síce som odtial ešte neobjednávala ale celkom sa mi táto stránka pozdáva je síce zahraničná ale pokial sa pamätám poštovné maju rovnako ako aj slovenske stranky...
ak uz chces obrazok, tak ai ho daj vysit.... skusim ti najst nejake mikiny.. najlepsie su streetwear