Čaute,chcel som sa spýtať že ako to funguje so stránkami a ich rozbiehaním.Teraz nemyslím programovanie ale také dačo, že mám výborný nápad (napr. Nejaká stránka alebo fórum pre hráčsku komunitu) a už to mám aj naprogramované. A teraz čo? . Viem že treba
no s marketingom som robil nejaky ten rok, takze v prvom rade "stranka co obsahuje vsetky hry" asi ocividne potrebuje stabilnu databazu a kvalitny stabilny hosting. Co sa tyka propagacie, tak zalezi kolko ludi chces oslovit, od facebook reklam a kupovania cez fans az po white/black SEO marketing su na vsetko potrebne peniaze.
Zalezi ci chces oslovit 100vky alebo tisice alebo desat tisice ludi, aku cielovu skupinu atd... je vela faktorov co sa tyka marketingu (zviditelnenia).
Neviem si celkom predstavit web co "naprogramoval 17 rocny chalan, kde su vsetky hry".
@erjedna vyraz "SEO marketing" je nepresny, je to SEO - search engine optimization - co suvisi s vyvojom webu a jeho optimalizacia pre indexovanie robotmi a potom mame SEM - search engine marketing, ktory sa snazi roznymi sposobmi ziskat stranke pagerank vysoky (jedna z najsilnejsich zbrani su backlinks)
Tak potom, rád by som videl, ako to vyzerá s tvojim kódom tej stránky... A možno aj design by som chcel vidieť Síce poznám 15-ročných, čo vedia tvoriť webstránky ako nič, ale u teba som si tým nie moc istý Popr. vedel by som ti zabezpečiť webhost zadarmo, ale muselo by to byť naozaj dobré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
www.websupport.sk
A ako ju dáš do povedomia je na tebe...
Zalezi ci chces oslovit 100vky alebo tisice alebo desat tisice ludi, aku cielovu skupinu atd... je vela faktorov co sa tyka marketingu (zviditelnenia).
Neviem si celkom predstavit web co "naprogramoval 17 rocny chalan, kde su vsetky hry".
no tak sa pochval o co ide, nie?
PS:viem že som paranoidný že by mi niekto ukradol nápad ale pre istotu