Keď som ešte bola na základke ale viac menej som len skúšala rôzne HTML kódy a bavila sa s designom A pridávala som čo ma v tej dobe zaujímalo takže samé somariny A ten blog už neexistuje ale zabila som ním zo 2-3 roky života
blogy som mal asi štyri, stále existujú dva, také že nažive, že tam občas aj niečo napíšem, to už len jeden, lebo ten druhý je viacmenej "z historických dôvodov", a hej, aj stránku som mal, asi 3 roky, a nebol to ten typ na ktorý by som musel pridávať články, ale staral som sa o ňu a pridával funkcie a tak celý ten čas, až kým to nestratilo zmysel lebo väčšina osadenstva sa presunula inam.
Ja som mal pred 2 rokmi blog a tam som písal poviedky/príbehy.. Mal som jednu o Vlkodlakoch potom o Pokémonoch som mal jednu jednu som mal o mojom vlastnom anime príbehu
Aj som minule chcel zrobiť novú a začať písať nejaký príbeh ale vždy som tam mal málo ľudí čo to čítali (maximalne 6 ľudí naraz ma čítalo neskôr asi len 2 preto som prestal).. ale možno si založím blog opäť a budem niečo písať
Áno stránky, ktoré majú pevnú štruktúru, takže do nich netreba pridávať žiadne nové články a existujú stále, len na inom webhostingu. Teda nie je to ako v blogu, kde človek pridáva...blogy
blog tuším hej ale strašne dávno o nejakých somarinách, vydržalo mi to pár dní... každopádne od roku 2008 nám beží web, kľudne si pozrite ( www.tarja.sk ) ak sa chcete pokochať designom poprípade Tarju počúvate..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» euras.blog.cz/...
ale teraz akurát začínam s tými stránkami čo sú na webnode myslím tie zadarmo :
» nhl-sk4.webnode.sk/...
Ozaj keď sme pri tom nechce byť niekto spoluadminom ? Asi nie čo ?
A prečo už nepíšeš ? Zaslúžim si to
Aj som minule chcel zrobiť novú a začať písať nejaký príbeh ale vždy som tam mal málo ľudí čo to čítali (maximalne 6 ľudí naraz ma čítalo neskôr asi len 2 preto som prestal).. ale možno si založím blog opäť a budem niečo písať
kedysi dávno sme mali stránku s bráchom a bratrancom, volali sme sa zhužvaní hyzdiči