no ja som bol napity pred 2dnamy som isiel presne okolo 12 alebo 12,30 a som isiel cez cintorin ty kokos skoro som sa posral byvam na dedine a niesom ziadny bojko a daka biela postava sedele na hrobe a nesla do pice tam sedela a ja v nohy stade uz nikdy tade nepojdem a isiel som tade XXXXX KLrat boha hnet
ľudia uvedomte si jedno - bez strachu nežijete. Je to normálny ľudský pud ,ktorý si väčšina z nás nechce priznať ,že strach maly. Je to smiešne ,ked niekto také niečo povie ,pretože strach ma každy zakompovany v hlave a len vdaka nemu žijete
K "Strašidelnym" historkam , predstavte si ,že veci ktoré vidíte niesu naozajstné. Je to podvedomie , ktoré vás je schopné i zabiť. Radím len dobre , neskúšajte sa hrať na neviem akého frajera ,ked sa vám cnie stráviť ešte nejaký čas na svete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
K "Strašidelnym" historkam , predstavte si ,že veci ktoré vidíte niesu naozajstné. Je to podvedomie , ktoré vás je schopné i zabiť. Radím len dobre , neskúšajte sa hrať na neviem akého frajera ,ked sa vám cnie stráviť ešte nejaký čas na svete.