Baby chcem sa opytat ci sa vam uz nieco podobne stalo. mala som vlasy tak 10 cm pod prsia potom som si dala ombre, no nepacilo sa mi to a nafarbila som si vlasy naspat na cierno. strasne sa mi zacali lamat a za dva tri tyzdni sa mi "skratili" na dlzu ze i
ak sa ti až takto hrozne lámu radšej by sa na to mala kuknúť kaderníčka
možno ti dá nejakú špeciálnu masku alebo ti ich podstrihne pokial to bude potrebné
no na už zlomene končeky nepomaha nič. to musíš proste ostrihať a starať sa o ostatok vlasov poriadne,tak aby sa nezlamal.
rob si zabaly,kury... a mne dost pomohlo nanasanie olejčekov. podla potreby hoc aj kazdy den
a keby si mala už fakt ze strasne strasne tie vlasy skarede,suche,polamane,tak sa zvykne naniest keratin,ale to by som neviem ci riskovala,lebo sice ono mas ptm pekne vlasy,ale neskor su zase jak slama.
ale osobnu skusenost s nimi nemam. to by si sa musela opytat nejakej kompetentnej osoby alebo niekoho kto uz tuto proceduru absolvoval.
niekedy ma vie prekvapit, co si baby myslia, ze ich vlasy zvladnu, ale neber to osobne.
pri takychto hratkach s odfarbovanim a nafarbovanim treba ratat s tym, ze konce to postihne a bude treba ostrihat 5-15 cm vlasov. a naozaj najlepsie, co pre vlasy mozes urobit je dat si skratit tie konce plus pokracovat v zabaloch, olejcekoch a podobne, drogeria je plna vyrobkov od vymyslu sveta.
@8 ja si keratin davam pravidelne a mam ich super zdrave aj ked sa vymyje,ale zas popravde nikdy som ich jak slamu nemala..a jasne,po 3 mesiacoch sa ti zas vratia do povodneho stavu ako boli
jedine mudre co mozes spravit je zastrihnut polamane konceky a zacat sa starat o ne.
more co cakas ked peroxidy davas...
@ridgeback snad nie od kamaratky (kadernicka)
zatial co sme sa rozpravali aj co som citala recenzie a diskusie na nete tak jeden z najlepsich je.
ale inak vela zien byva po bk nespokojnych..vypadane znicene vlasy atd.to su tie pofiderne lacne znacky vselijake
@maugly nechcem obhajovat dako drogerkovu kozmetiku, ale nie vsetko v drogerii musi byt nutne sracka, dm napriklad ponuka aj cisty kokosovy olej alebo vyrobky zn. weleda, co je certifikovana prirodna kozmetika... aj ked ten regal by mohol byt aj vacsi, nenastvala by som sa...
ja som tiez mala ombre, vlasy sa mi nastastie nelamu, ale konce mi to dost vysusilo, posledny mesiac si davam raz za tyzden prirodny zabal na vlasy a pomaha to s tym ze ich nefenujem ani nezehlim,..teraz vlasy uz nie su tak suche a celkovo vyzeraju krajsie, dokonca aj tie konceky
@lucia199513 odporucam ti pouzivat olej na konceky, pripadne aj nieco na vyzivenie pokozky aby rastli od zaciatku vlasky pevnejsie ja som verna Welede, vlasovym olejom na konceky a vlasovym rozmarinovym tonikom bojujem za zdrave vlasky ktore sa mi nastastie dari udrzat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
možno ti dá nejakú špeciálnu masku alebo ti ich podstrihne pokial to bude potrebné
ano hej blond peroxid samozrejme
rob si zabaly,kury... a mne dost pomohlo nanasanie olejčekov. podla potreby hoc aj kazdy den
a keby si mala už fakt ze strasne strasne tie vlasy skarede,suche,polamane,tak sa zvykne naniest keratin,ale to by som neviem ci riskovala,lebo sice ono mas ptm pekne vlasy,ale neskor su zase jak slama.
ale osobnu skusenost s nimi nemam. to by si sa musela opytat nejakej kompetentnej osoby alebo niekoho kto uz tuto proceduru absolvoval.
pri takychto hratkach s odfarbovanim a nafarbovanim treba ratat s tym, ze konce to postihne a bude treba ostrihat 5-15 cm vlasov. a naozaj najlepsie, co pre vlasy mozes urobit je dat si skratit tie konce plus pokracovat v zabaloch, olejcekoch a podobne, drogeria je plna vyrobkov od vymyslu sveta.
jedine mudre co mozes spravit je zastrihnut polamane konceky a zacat sa starat o ne.
more co cakas ked peroxidy davas...
@ridgeback cocochoco
zatial co sme sa rozpravali aj co som citala recenzie a diskusie na nete tak jeden z najlepsich je.
ale inak vela zien byva po bk nespokojnych..vypadane znicene vlasy atd.to su tie pofiderne lacne znacky vselijake
tak ak chces z ciernych svetle inak ako peroxidom ti to nezosvetli ani novosad