Mam strasne vlasy-co s nimi?? umyvam si ich kazdy den, a vecer ich uz mam mastne, co vecer ale uz ja cez den, poobede ked pridem zo skoly, su strasne, neznasam pocit mastnych vlasov ale zasa nechcem si ich umyvat tri krat denne. tak co s tym? viete mi nie
ale ska to praveze preto ich mas mastne lebo si ich umyvas casto...cim castejsie si ich umyvas, tym rychlejsie sa ti mastia...ja si ich umyvam kazdy treti den a nikdy som mastne vlasy nemala
vieš že v puberte je zvýšená činnosť mazových žliaz, možno sa to postupom veku ustáli, skús navšíviť lekáreň ak to nepomôže nejaká dermatologička, nie je to ať tak závažný problém, ak si budeš pomáhať sama a budeš počúvať neodborné rady môžeš si ešte viac poškodiť
naco si ich umyvam kazdy den? nemam rada ked ich mam mastne a urcite s takymi vlasmi nikam nepojdem, ked som chora alebo som pre nieco doma, tak ich neumyvam dam ich do copu a kaslem na to, ale ked idem von... nepojdem predsa s takymi vlasami...
skús návštevu kožnej, iný šampón alebo neviem...ale dala by som na lekárku v prvom rade, ona by mohla poradiť teoreticky...vlastne aj prakticky, takže hej, choď k lekárovi ak je to takéto zlé
čítal som článok o tom, že vlasy sa majú umývať podľa potreby, čiže každodenné umývanie vlasov je v pohode, možno ani nemáš taký problém, poznám kopec dievčat ktoré keď si po dni neumyjú vlasy majú ich proste mastné, pokiaľ sa ti nerobia lupiny alebo nejaké ekzémy alebo čo ja viem, nemusí ťa to až tak trápiť
skus par dni si ich neumyvat kazdy den, iba dajme tomu kazdy 3ti, pretoze cim viac castejsie si ich umyvas tym viac sa ti mastia a zaroven aj nicia..teraz budu prazky tak mozes zaexperimentovat a neumyvat si ich tak casto, iba po par dnoch ..
Presne, ako tu teraz bolo spomenute... Ja si umyvam raz za 3 dni a su pekne, nadychane. Ale ked som niekde na dovolenke kde sa aj kupem (v mori), tak si ich umyvam kazdy den a je to hroza. Vyzeraju akoby ani umyte neboli, vyzeraju skaredo, znicene...
Ale neviem ze ci je to prave aj tvoj pripad, je to len moja skusenost.
Čím častejšie si vlasy umývaš, tým skôr ich budeš mať znova mastné. Odporúčam kúpiť si nejaký obyčajný šampón ( tie sú najlepšie, nie tie hovadiny z telky ), a umývať si ich zatiaľ každý deň RAZ, a neskôr to začneš obmedzovať. Postupom času . A vyvaruj sa toho, že budeš mať vlasy 24hodin rozpustené. Tým ti tiež rýchlejšie mastnejú.
mne sa vyse mastnia v zime....sak teraz si musim kazdy den umyvat vlasy....samozrejme samponom na kazdodenne pouzitie sak i beztoho ich to strasne nici....
ale zasa keby si cih umyvam kazdy druhy ako zvycajne tak ich mam take ako teraz....3 vlasy v 4 radoch...
a inakmi poamha nizoral sice je na lupiny ale vydržia mi vlasy krasne nemastné až do večera
@Kittina stiahnuté vlasy do gumičky????? čosi! veď to je to najhorieš čo im môžeš urobiť, sťahovanie vlasov do gumičky ich ničí!! spôsobuje to aj nadmernejšie vypadávanie vlasov, to kde si prišla na tú radu? ináč lacné šampóny ala tatiana, robia komu ako dobre, niekto z nich dokonca môže mať aj alergickú reakciu, čiže by som ich až tak neodporúčal, sú lacnejšie hlavne aj pre to že ich toľko netestujú je to aj logické keď si to tak vezmete, samozrejme vlasy umyť čo najrýchlejšie a za čo najmenšej masáže pokožky, hlavu "nedrhnúť" maximálne jemne napeniť a hneď opláchnuť
Chyba byva aj v sampone, alebo potom nie u kazdeho pomaha umyvat si vlasy kazdy den, niekedy to moze byt na skodu. Tiez to nieje o tom mat co najdlhsie sampon na hlave, ale viac si ich vymyvat.
Nehovorím o tom, že ich to láme alebo čo, ale ak máš vlasy vkuse rozpustené, tak ti skôr zmastnejú práve preto, lebo sa obtierajú furt a podobne. Takže tak.
no ja mam rovnaky problem... ak chces mat istotu,ze ti pekne vydrzia CELY den (cize nebudes musiet rozmyslat nad viacnasobnym dennym umyvanim), skus si zohnat specialny sampon od loreal z kadernictva...sice drahsi,ale oplati sa...
a mala rada: v mojom pripade nepomohlo ani predlzovanie intervalov umyvania uz je to zrejem zavislost
Nebude to v šampóne? Ja som raz mala Syoss a strašne sa mi mastili, tak ako vravíš už večer som ich mala mastné.. vymenila som šampón a je to v pohode...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a citala som tu ze vlasi sa mozu umyvat tak casto ako to potrebuju: » koktail.pravda.sk/bojujete-s-mast...
ja teda neviem... nemate s tym niekto skusenosti?
optimum..umyvat si vlasy raz za 3 - 4 dni.
Ale neviem ze ci je to prave aj tvoj pripad, je to len moja skusenost.
Čiže vlásky do gumičky, kúpiť fajn šampón a čakať
ale zasa keby si cih umyvam kazdy druhy ako zvycajne tak ich mam take ako teraz....3 vlasy v 4 radoch...
a inakmi poamha nizoral sice je na lupiny ale vydržia mi vlasy krasne nemastné až do večera
Ja ich umývam dvakrát do týždňa a používam len bábätkovskú kozmetiku, četne šampónu.
lenze obmedzit umyvanie neni lahke..to by som musel ist na druhy den medzi ludi s mastnmi vlasmy a to je strasne blby pocit
a mala rada: v mojom pripade nepomohlo ani predlzovanie intervalov umyvania uz je to zrejem zavislost