Ahoj. Stalo sa vám už, že ste sa po rokoch vrátili späť na miesta, kde ste boli šťastný, s ľuďmi ktorý pre vás niečo znamenali, a teraz je všetko iné, akoby vyprchalo určité čaro toho miesta, akoby ste sa prechádzali po cintoríne a ľudia boli už len nápis
Mne sa to stava strasne casto. Prjdem po letných prazdninach naspat do školy a zrazu sa s naj kamosmj nudim, taktiez ak po nejakom case sa stretnem s nejakym znamym nerozumiem, ze preco sme sa vobec bavili, ved sme uplne ini Ja proste stale zažívam nove veci, a to ma rychlo meni...i kopa ludi mi vravi, ze za 3 mesiace som ako vymeneny...a furt zazivam sklamanie, lebo sa mi otvoria oci, ze az taki super kamosi sme ani neboli
nie, ľudia ktorí odišli z môjho života sa už nemajú dôvod do ňho vrátim, nesnažím sa udržať kontakt len preto, aby som ich v živote mala, ak chcú odísť, nech idú
samozrejme, že ked idem niekde, kde som s nimi bola šťastná a spomeniem si, ako sme sa mali mi príde smutno, ale potom sa spamätám a prídem na to, že život je krásny aj bez niektorých ľudí v mojom živote, minulosť zmeniť neviem, ale viem si vytvoriť dobrú budúcnosť
@newcomer ja newm ale teraz ta uplne chápem , lebo sa to stáva aj mne a neviem ci sa ja mením, alebo mi celkovo troška šibe a newm sa ani s tými ludmi čo som mohla kecať od rána do večera.. tak newm najst proste spoločnu reč.. už som rozmýšlala ci ja sa nemením na nejakú introvertku.. najviac sa mi vie dobre s kazdym pokecať ked som opitá, aj keby som sa mala rozpravat s clovekom ktoreho uplneze nenavidim tak najdeme si nejaku temu..
@bejak tak ja mam kopu alkoholockych kamosov, lebo ked si vypijem, som kamaratsky a az pritulny ale v triezvom stave je mi a nimi nuda...akoby sme ani neboli kamosi, i ked som si vravel, ze aky super clovek je toto, a nakoniec strácam ideály, ze mam dobrých kamsovo, lebo dnes uz skoro kazdy kope za seba a hlada partnera ako keby to bol životný ciel
raz si hore,raz si dole...akurát nevediem vnútorné polemiky aký postoj zaujať,len to proste zrazu tak je a treba sa nad tým povzniesť..predsa nemôžeš žiť a byť celý život obklopený tými istými ľuďmi,niekedy je lepšie nechať niektorých ľudí odísť,teda isto sa treba zamyslieť aký citový vzťah máš k tomu človeku,prečo je to tak a či sa tomu neoplatí dať šancu,ale najlepšie je vyrovnať sa s tým..ľudia prichádzajú a odchádzajú
ak zistíš,že tvoje ciele zrazu nie sú to,čo skutočne chceš (napr. že študuješ niečo a zistíš,že to vôbec nie je to pravé orechové),to je väčší priekak,ale stáva sa
každopádne nič z tohto by som nepovažovala za stratený čas,vyskúšal si,zistil si,máš pekné spomienky a budú ešte krajšie
neviem či som to správne pochopil ale veľmi rád navštevujem miesta ktoré sa ku mne v minulosti viazali a dlhšie som na nich nebol ...
príklad je taký že pred vyše dvomi rokmi, tromi som navštevoval napríklad velmi rád také nádvorie s priatelkou kde sme trávili aj s partiou vela času ... naozaj dobré a prijemne spomienky na to miesto mám ... akeď som okolo išiel pred nedávnom po veľmi dlhom čase pôsobilo to na m§a chladne a smutne ... že miesto sa síce nezmenilo ale tak vela sa odvtedy zmenilo
ale aj napriek otmu rád chodím na také miesta ... pripominaju mi dôležité veci ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
samozrejme, že ked idem niekde, kde som s nimi bola šťastná a spomeniem si, ako sme sa mali mi príde smutno, ale potom sa spamätám a prídem na to, že život je krásny aj bez niektorých ľudí v mojom živote, minulosť zmeniť neviem, ale viem si vytvoriť dobrú budúcnosť
ak zistíš,že tvoje ciele zrazu nie sú to,čo skutočne chceš (napr. že študuješ niečo a zistíš,že to vôbec nie je to pravé orechové),to je väčší priekak,ale stáva sa
každopádne nič z tohto by som nepovažovala za stratený čas,vyskúšal si,zistil si,máš pekné spomienky a budú ešte krajšie
príklad je taký že pred vyše dvomi rokmi, tromi som navštevoval napríklad velmi rád také nádvorie s priatelkou kde sme trávili aj s partiou vela času ... naozaj dobré a prijemne spomienky na to miesto mám ... akeď som okolo išiel pred nedávnom po veľmi dlhom čase pôsobilo to na m§a chladne a smutne ... že miesto sa síce nezmenilo ale tak vela sa odvtedy zmenilo
ale aj napriek otmu rád chodím na také miesta ... pripominaju mi dôležité veci ...