Každý z nás občas stratí nervy.Aj vám sa už stalo,že vás niečo tak vytočilo,že ste sa prestali ovládať? Čo najhoršie ste v takejto situácií spravili alebo povedali ?
Keď diktovala učiteľka poznámky tak som poslal polovicu triedy do piče, učitelka nechápala ale diktovala ďalej, ešte že.. Inak mlátim do všetkého čo mám po ruke, párkrát sa mi podarilo celkom "pekne" si rozbiť hánky :/
@klaudiqaaa Obcas mam mozno nemiestne poznamky, ale v zivote nikdy by som si nedovolila spravit nieco tak neuctive, ako uhodit vlastnu matku /jedine, ze by ma k tomu nutili fakt nejake silne okolnosti/, takze by sa o tej primitovnosti dalo dlho polemizovat. A kedze nechces povedat, aky dovod si k tomu mala, nemozem sa Ti ani za hlupu poznamku zo svojej strany ospravedlnit. Tot vse k tomu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nepamätám si, kedy som naposledy stratil nervy..
ale určite som niekedy stratil, ale nemalo to žiadne následky, inak by som si to pamätal