Nó, pýtam sa ostatných, či to nevideli a pobehujem po všetkých možných (aj nemožných) miestach, kde som to mohla nechať.
Ak to aj tak nenájdem, som nervózna.
snazim sa spomenut si, kedy a kde som to mala naposledy, chodim po tej istej trase, kde som bola, ked som este predmet mala, snazim sa predstavit si, kde by som ho asi tak dala, keby som ho teraz mala v ruke, pripadne, kde by ho moje podvedomie dalo
pripadne sa spytam niekoho
no a vacsinou to najdem
ked nie, tak zanem obvinovat okolie, ze mi premiestnuju/beru veci
Hľadám to a keď to neviem nájsť tak ak to bolo dôležité stresujem a premýšľam nad tým čo sa môže všetko stať ak to nenájdem.. ak to nebolo dôležité je mi toho ľúto ale drbem na to..
@adka25 chvilu to hladam, tam kde by som to mohla dat, potom tam kde by som to nemohla dat bud to tamnajdem, alebo sa na to nasrata vyserem a potom ked hladam zase nieco ine, tak to prve najdem
Podľa toho čo. Minule som stratila pero, dve minúty som ho hľadala a nakoniec som ho našla o dva dni zapadnuté v posteli. Keď som stratila peňaženku s 200€ to som hľadala vyše 5 hodín a našla som ju na mieste, kam som sa minimálne 8 krát pozrela. Takže buď hľadám alebo na to kašlem.
Záleží od toho čo to je. Ak to nutne potrebujem, chytí ma panika a väčšinou to aj tak nenájdem. Potom sa na to vykašlem, zabudnem, čo som chcela a keď tak o mesiac hľadám úplne niečo iné, tak nájdem to, čo som chcela pôvodne. Hej, úplne to dáva zmysel xD
idem spätne pomaly v myšlienkach a najskôr teda zvolím postup, proces po procese smerom späť a keď to nepomôže tak si udám čas kedy som to ešte mal a idem proces po procese smerom dopredu a vtedy to už zvyčajne nájdem ale mám pocit že je potrebný u mňa aj ten prvotný postup aby ten druhý zabral ... viem divné ale funguje to hh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ak to aj tak nenájdem, som nervózna.
pripadne sa spytam niekoho
no a vacsinou to najdem
ked nie, tak zanem obvinovat okolie, ze mi premiestnuju/beru veci