Čaute, chcela by som sa popýtať...stratila som zľavenku na vlak a zajtra by som mala cestovať do Trnavy ....a už vidím jediný spôsob v tom, že by som si mohla spraviť novú až na to že už nie som študentom školy pretože som práve zmaturovala...síce ani nev
my tieto veci riesime s nestudujucimi kamosmi na byte tym gumovacim perom.
v skratke: vezmem si tu ziadanku, gumovacim perom ju vypisem na svoje meno, idem do svojej skoly kde mi to potvrdia, potom svoje udaje vygumujeme a napiseme na ten potvrdenz papier udaje cloveka ktory nie je student a on s tym ide na stanicu a vyrobia mu karticku. funguje to, uz som to robila snad 6 ludom na rozne preukazy
takze si vypytaj ten papier na stanici a popros niekoho kto este chodi do skoly aby si ho dal potvrdit na svoje meno, ktore napisete gumovacim perom.
ale neviem teda ci ti ju do zajtra spravia no
@h8u no nepochopila som velmi ale oni to prelepuju este takym obalom ciize neviem ako to mam vygumovat skoda ze tu nnie si a nepommohla by si mi s tym @darkestangel vdaka no...este by som tam mohla zavolat a spyytat sa ich...alebo idem rovno do skoly diki este raz snad mi to vyjde
? ved oni ti daju papier, ZIADANKU ktoru vyplnis na jednej strane ty a na druhej skola.. a na zaklade tej oni vyplnuju preukazku.
takze tu ziadanku niekto vypise gumovacim perom na svoje meno a na svoje meno da potvrdit v skole. ak by si to potrebovala neskor kludne by som to dala potvrdit ja na seba, ale neviem odkial si a do zajtra to nestiham
@9 tak, tak... do ziadneho 30.6... v den, ked domaturujes ti prepadaju zlavy na vlak. sprievodca vo vlaku na mna za to nakrical i ked uz som bola zapisana na novej vyske, takze som mala preukaz, ze som student, ale on chcel bud tu junior rail alebo isic
vtedy som to riesila tak, ze som isla do skoly, predlzila platnost isic-u o rok (potom na dalsi uz to neslo, lebo mu skoncila platnost) a tvarila som sa este rok, ze chodim na strednu...
skus ist na informacie, ci ti nedaju taku ich obycajnu karticku na zlavy na dobre slovo
to čo je za blud ? je na kartičke napisane do 30.6. ? JE ! so, where is the problem? aj tak ja ked cestujem tak mam pocit že sprievodca sa na tu kartičku ani poriadne nepozrie nie to ešte zeby kontroloval dokedy ju mam platnu abo čo ja viem čo ešte.
@alysia jasne ze hej, ved na byte som to robila vsetkym na ceske tam len vypises tu oranzovu karticku perom a potom vygumujes a prepises.. a na zaklade toho dali verci aj salinkartu studentsku napr, aj ked neni student
@h8u no tu oranzovu karticku som mala a vyuzila som ju az 1x no neviem ako to spravim s tou cestou, co ideme s Tomasom na vodu tak ani neivem kde presne ideme, ale asi skor vlakom ako busom, tak nechcem aby ma to vela vyslo, skoda, ze tu ISICI neplatia na vlaky :/ ako u nas na SR
mám dobrú správu dievčatá bola som si spraviť novú v pohode mi potvrdila aj tota tetka v budke aj škola mi dala pečiatku šicko jak ma buc! len ide o to že som našla tu starú čo som nevedela nájsť :/ (bola v knížke čo som požičala kamarátke..) a je tam napísané normálne do 30.6 čize pohodka
@10 nové ISICy sú už blokované proti tomuto ale. Mala som ISIC vyrobený v 2. ročníku na SŠ tuším až, a chceli sme si ho masovo predĺžiť po maturite, ale terminál mi ho už nevzal, lebo mal obmedzenú platnosť do konca šk. roka.
@1 to je bullshit. ak hovorime o tej takej ziackej karticke, alebo aj vseobence, na skole davaju potvrdenie o tom ze si ziak len do 31.5., viem o com hovorim. tak isto mne teraz expirovala ta ziacka karticka a mozem sa postavit aj na hlavu. ale ako spravne h8u hovori, este na zaciatku roka to spoluziacky riesili s gumovacim perom. ale v skutocnosti to tebe moze byt jedno, pretoze ty si ju uz stratila. jedine ze by teda ti dali v tvojej skole potvrdenie ze si bola ziackou do 31.5. co neviem ci robia, tym gumovacim lerom, ze by si si to pregumovala a sla urobit novu.
@ssnehulienka nie je to bullshit lebo mne dali do konca juna v pohode...podla mna dost zavisi od skoly asi nie kazdemu by to tolerovali..sak uvidime ked sa vratim a ci mi daju pokutu
@ssnehulienka moznoze je ina prax na inych skolach, lebo ja som urcite mala svoju potvrdenu do konca juna v maturitnom rocniku, a aj vela ludi v mojom okoli to tak malo (ale ano, pocula som aj o 31.5. na karticke, ale ako hovorim, ja som to tak nemala)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
čiže malo by sa to dať vybaviť
v skratke: vezmem si tu ziadanku, gumovacim perom ju vypisem na svoje meno, idem do svojej skoly kde mi to potvrdia, potom svoje udaje vygumujeme a napiseme na ten potvrdenz papier udaje cloveka ktory nie je student a on s tym ide na stanicu a vyrobia mu karticku. funguje to, uz som to robila snad 6 ludom na rozne preukazy
takze si vypytaj ten papier na stanici a popros niekoho kto este chodi do skoly aby si ho dal potvrdit na svoje meno, ktore napisete gumovacim perom.
ale neviem teda ci ti ju do zajtra spravia no
@darkestangel vdaka no...este by som tam mohla zavolat a spyytat sa ich...alebo idem rovno do skoly diki este raz snad mi to vyjde
takze tu ziadanku niekto vypise gumovacim perom na svoje meno a na svoje meno da potvrdit v skole. ak by si to potrebovala neskor kludne by som to dala potvrdit ja na seba, ale neviem odkial si a do zajtra to nestiham
ale do toho 30.6. by ti to este mali dat
@h8u nemam ani to pero ale kasli na to idem po novu
vtedy som to riesila tak, ze som isla do skoly, predlzila platnost isic-u o rok (potom na dalsi uz to neslo, lebo mu skoncila platnost) a tvarila som sa este rok, ze chodim na strednu...
skus ist na informacie, ci ti nedaju taku ich obycajnu karticku na zlavy na dobre slovo