su osobnosti a su tiene. osobnosti su ti, ktorych raz stretnes a tak skoro na nich nezabudnes a tiene okolo teba budu prechadzat kazdy den, ale nikdy si ich ani poriadne nevsimnes.
osobnost ma byt vyrazna, jedinecna a nezabudnutelna.
ako na to? bud taka, aka chces byt, nedavaj sa do urcitej polohy len preto, lebo to chce okolie alebo mas strach sa prejavit.
treba zahodiť všakovaký balast čo sa človeku nazhromaždí v hlave za tie roky...a potom už asi len ako sa spieva v jednej peknej českej pesničke: "sebe uchopit a pochopit!"
ake vlastnosti by mala mat? to myslis vazne?
vsak idz za svojim idealom, stale sa zdokonaluj aby si bola najviac super osobnost podla seba, a to cloveka dost naplna, aspon mna, aspon obcas, aspon trocha.
hm ahá máš pocit že si nič a chceš byť osobnosťou ... :letim:
po prečítaní nadpisu som mal pocit že problém bude iného charakteru, slovo ,,osobnosť,, beriem trochu inak ako ty ... a v takom zmysle v akom si to napisala, sú pre mňa osobnosťami len jedinci ktorí nejako výrazne pozmenili svet
Myslim, ze osobnost formuje spolocnost, robi nieco pre nu, casto krat je nepochopena (jooj uz to vidim, ako vam stvrdli bradavky, ked napisem slovo nepochopena, nie to nevravim o vas adolescentos), ale i nenavidena. Myslim, ze ozajstne osobnosti, resp. ich hodnotu si casto krat cenime, az ked tu nie su. Osobnost, nie je urcite henta chamrad herecka ci jaka, cest vynimkam.
Osobnosť sa stratiť nedá, dá sa formovať, potláčať, a potom sú prípady ked sa rozbije, ale vtedy by si nad tým ani neuvažovala bola by si ako chameleón. Dúfam že nick je z recesie . A ak si ju niekedy mala tak si musíš len spomenuť. a zistiť čo sa zmenilo , prečo sa zmenilo, hlavne prečo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
osobnost ma byt vyrazna, jedinecna a nezabudnutelna.
ako na to? bud taka, aka chces byt, nedavaj sa do urcitej polohy len preto, lebo to chce okolie alebo mas strach sa prejavit.
delenie na osobnosti a tiene je nezmysel!
vsak idz za svojim idealom, stale sa zdokonaluj aby si bola najviac super osobnost podla seba, a to cloveka dost naplna, aspon mna, aspon obcas, aspon trocha.
po prečítaní nadpisu som mal pocit že problém bude iného charakteru, slovo ,,osobnosť,, beriem trochu inak ako ty ... a v takom zmysle v akom si to napisala, sú pre mňa osobnosťami len jedinci ktorí nejako výrazne pozmenili svet