No cakam vase z.eby! Ale nie seriozne by som bola rada kebyze mi poradite ci si mozem ist sama vybavit OP alebo je nejaka sanca ze ho niekto slusny najde a ak hej tak kde by som ho mohla najst!!! dikees
ak by ho nielkto nasiel tak sa to odovdava na policii. Vybavit OP si mozes aj sama. fotku na to potrebujes a tak to uz vies. 500 korun zaplatis a mas jedno ci ti to ukradli alebo si to stratila radsej povedz, ze ukradli.
skus este dobre pokukat tiez som mal v ba schyzi ze som si ju v tescu nechal a uz cely postrihany ze vybavovat vodicky obciansky karty vsetko na peniaze sa jebat nakoniec bola na takej dvojmetrovej skriny v ubytovni noaak ti ju niekto urval ked je charakter doklady posle..
Ja s bratom ked som bola este mala, som nasla v rieke doklady a normalne stam boli aj vizitky s tel.c. a zavolali sme, prisli a zobrali si h ta jedna,co si pon prisla bola stastna jak blcha aspon jeden dobry skutok
eej no nechcela by som....stalo sa mi to pred rokom pravdepodobne v skole. Mama histercila ze to treba nahlasit aby nahodou moj obciansky niekto nezneuzil. Taak boli zas vybavovacky,pokuta atd. No a potom mi po styroch mesiacoch volali z uradu az zo Zahorskej Bystrice ze mi nasli penazenku.Niektori ludia su svine...
skus pozret stare kupele Central, tam bezdomovci a vreckari a ti co potrebuju prachy odhadzuju penazenky, ich zaujimaju iba papieriky s nejakou hodnotou a malokedy doklady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a nahals to na policii
ale ten druhy co stratil potom nasiel, cize ma dva OP doma
skus pozret stare kupele Central, tam bezdomovci a vreckari a ti co potrebuju prachy odhadzuju penazenky, ich zaujimaju iba papieriky s nejakou hodnotou a malokedy doklady
Drzim paste :_d