Pretoze dnes sa mi podarilo stratit permu do hotela fitko posilka plus bazen ..... A setky dokazy nasvedcuju ze to musim mat niekde doma. Dufam ze malo ludi sa citi horsie jak ja
Hej stratil som 500 € telefón keď som šiel z roboty, preskočil som plot lebo sa mi nechcelo ísť 600-700m na okolo cez bráničku a potom keď som sa vracal som ho našiel v snehu pri plote ktorý som zase preskočil a šiel som do roboty
ty vole ale keď som si dal ruku do vrecka a nenašiel som ho tam ... som stuhol a prešiel mi mráz po chrbte
a ešte dneska ráno som si našiel klúče hodené na zemi pred barákom, by som prišiel ešte aj o auto keby ma niekto predbehne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ty vole ale keď som si dal ruku do vrecka a nenašiel som ho tam ... som stuhol a prešiel mi mráz po chrbte
a ešte dneska ráno som si našiel klúče hodené na zemi pred barákom, by som prišiel ešte aj o auto keby ma niekto predbehne