Pretože sme mali tú osobu moc radi. A vryla sa nám tak do srdca, že keď odíde tak to nie je ono. A nevieme si zvyknúť že nie je s nami. Je to ako keby si začal žiť úplne iný život. Taký prázdny.
ja som stratila aj nestratila... este spolu "chodime" ale mam pocit akoby sme sa uz nemali vobec o com rozpravat a boli si ako cudzi ( stale ho lubim lebo laske sa neda povedat stop len tak zrazu, chcem rozchod lebo toto je len trapenie ale velmi sa toho bojim... toho ze ho stratim uplne ( ale este viac sa bojim ako to vezme on, aby nieco nevyparatil...
ahoj Zuzy. ja som stratila chalana, ktoreho som lubila ako este nikoho. dostal sa mi totalne pod kozu, dala som mu vsetko co som len mohla. citila som sa najstastnejsia baba na svete, no rozpravka sa skoncila a on to po pol roku ukoncil slovami, ze som prenho priliz dobra a on je zly. uplna blbost! aspon mohol povedat lepsiu vyhovorku... a teraz sa chlapec hra na velkeho rockera a hra na gitare (mimochodom vobec mu to nejde .bola som z toho dost v p..., no uvedomila som si ze za to vobec nestoji a uzivam si zivot a dokonca sa objavuje aj novy kandidat. ved chalanov je vela....
hm,to je fakt...len prednedavnom "navzdy odisiel" jeden clovek,s ktorym som sa priatelila este pred dvoma rokmi,a to len kratko,mozno 3 mesiace,odvtedy sme spolu ani neprehovorili,a predsa ma to ranilo...pretoze vtedy to bolo podla mna celkom intenzivne priatelstvo,aj ked velmi kratke,a bol fakt super...bol strasne mlady,cely zivot pred sebou,a skoncilo to tak smutne...
Caro,presne ti povedat nevie nikto...teraz je to tazke a boli to,a moc,ale treba zit dalej aj ked je to tazke.viem o com hovorim...
je strasne ked zomrie clovek.a o to smutnejsie je ked je to nas surodenec, kamarat, priatel, frajer, spoluziak; teda mlady clovek ktory mal este vsetko pred sebou.... disappointed:(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
či píšem o babke, frajerovi, susedke, kamošovi...fakt!
Pre mna je to nepredstavitelne...
je strasne ked zomrie clovek.a o to smutnejsie je ked je to nas surodenec, kamarat, priatel, frajer, spoluziak; teda mlady clovek ktory mal este vsetko pred sebou.... disappointed:(